Ξεχάστε τα evo που ξέρατε

Ξεχάστε τα evo που ξέρατε

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για το τέλος εποχής στο Mitsubishi Lancer Evo αλλά όπως μαθαίνουμε, θα πρέπει να ξεχάσουμε κι όσα ξέραμε για τη χρήση του ονόματος «Evo».

Ξεχάστε τα evo που ξέρατε
Βλέπετε, η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να μη το χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά για σεντάν μοντέλο της γκάμας – κάτι που έκανε για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mitsubishi, Osamu Masuko, είπε στο βρετανικό περιοδικό Autocar: «Αν χρησιμοποιήσουμε τεχνολογίες EV ή PHEV σε μοντέλο επιδόσεων στο μέλλον, τότε ίσως το χρησιμοποιήσουμε ξανά.

Όμως δεν έχουμε κάποιο τέτοιο πλάνο». Αντίθετα, το πλάνο της εταιρείας από τη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου», αφορά περισσότερα SUV και ακόμα πιο συγκεκριμένα, υβριδικών τεχνολογιών. Μάλιστα ο Masuko άφησε να εννοηθεί πως θέλουν να συνδυάσουν τη τεχνολογία PHEV με υψηλές επιδόσεις. Θα είναι αυτό μία πιο ρεαλιστική εκδοχή του XR-PHEV II Concept (φωτό) που η Mitsubishi παρουσίασε την περασμένη Άνοιξη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης; Μένει να το δούμε προσεχώς…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης