Έρχεται σε δύο χρόνια η ηλεκτρική Aston Martin!

Έρχεται σε δύο χρόνια η ηλεκτρική Aston Martin!

Η παρουσίαση της RapidE concept έγινε έξω από κτίριο του Λονδίνου, όπου έγινε η συνάντηση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Πριγκίπισσας Κέιτ με τον Κινέζο Πρόεδρο.

Έρχεται σε δύο χρόνια η ηλεκτρική Aston Martin!
Την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας στη Μεγάλη Βρετανία διάλεξε η Aston Martin για να αποκαλύψει στον κόσμο ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο. Η παρουσίαση της RapidE concept έγινε έξω από κτίριο του Λονδίνου, όπου έγινε η συνάντηση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Πριγκίπισσας Κέιτ με τον Ξι Τζινπίνγκ. Στην πορεία προς την παραγωγή του ηλεκτρικού μοντέλου θα συμμετέχουν και οι Κινέζοι, μέσω της εταιρείας επενδύσεων ChinaEquity.

Η πρωτότυπη RapidE έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Williams Advanced Engineering και θα οδηγήσει σε ένα σπορ μοντέλο μηδενικών ρύπων. Τα σχέδια προβλέπουν την παραγωγή του στο Γκέιντον, την έδρα της Aston Martin, και την έναρξη διάθεσής του σε περίπου 2 χρόνια. Δε δόθηκαν πάντως στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε στην εξέλιξη της RapidE και θα συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των σινο-βρετανικών πράσινων δράσεων», δήλωσε ο Πρόεδρος της ChinaEquity, Τσαογιόνγκ Γουάνγκ. «Θεωρούμε τα ηλεκτρικά πολυτελή οχήματα ως αναπόσπαστο κομμάτι της μελλοντικής μας γκάμας και η RapidE concept αποδεικνύει στην πράξη την ικανότητα και τη φιλοδοξία της Aston Martin για την δημιουργία αυτοκινήτων χαμηλών και μηδενικών ρύπων», προσέθεσε από την πλευρά του ο Άντι Πάλμερ, διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής μάρκας.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης