Χάμιλτον: Η F1 χρειάζεται δυνατή Ferrari!

Χάμιλτον: Η F1 χρειάζεται δυνατή Ferrari!

Ο πρωταθλητής ελπίζει του χρόνου να είναι δυνατή η Scuderia και κατανοεί πλήρως πόσο σημαντικό είναι αυτό για ν’ αντιστραφεί η εικόνα της F1, αλλά και η απήχηση που έχει.

Χάμιλτον: Η F1 χρειάζεται δυνατή Ferrari!
Η υβριδική εποχή της F1 και η υπεροχή της μονάδας ισχύος της Mercedes έχει οδηγήσει σε μια προβλέψιμη επαναληψημότητα τα αποτελέσματα και την εξέλιξη των αγώνων. Σημειώστε πως σε σύνολο 34 αγώνων τα ασημί βέλη έχουν κερδίσει στους 28 και η Mercedes έχει πάρει και τις δυο χρονιές, πέρυσι και φέτος το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ταυτόχρονα είναι σχεδόν βέβαιο πως και ο Χάμιλτον θα διατηρήσει τον τίτλο του, πιθανόν η επισφράγιση θα γίνει στο Ώστιν την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Χάμιλτον κατανοεί πλήρως πως χρειάζεται έναν αντίπαλο
, δεδομένου πως ο έτερος οδηγός της Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ ειδικά από τη στιγμή που έγινε πατέρας δείχνει ανήμπορος να σταθεί σ’ έναν τέτοιο ρόλο. Ο 31χρονος Βρετανός πρωταθλητής του 2008 και του 2014 έχει δώσει πολλές μάχες με τον Φέτελ από τότε που ήταν σε μικρή ηλικία.
Κλείσιμο



F3, Νόρισρινγκ, μαζί τους ο ντι Ρέστα.


Κατανοεί πως ο συνομίλκός τους Γερμανός είναι ίσως ο πιο ικανός αντίπαλος:
«Ο Φέτελ θα είναι πάντα ένας από τους πιο δυνατούς ανταγωνιστές αλλά και ο Νίκο θα επανέλθει πιο δυνατός του χρόνου. Όμως το βασικό είναι να μπορούν να μας κοντράρουν οι Ferrari, αυτό θα είναι καλό για το άθλημα. Ελπίζω να έχουμε το προβάδισμα εμείς και να γίνεται μάχη σε κάθε αγώνα».

Αυτή η άποψη αποτελεί κοινό τόπο και για τον διευθυντή αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ: «Η κόντρα Χάμιλτον – Φέτελ θα μπορούσε να γίνει μια από τις πιο χαρακτηριστικές του αθλήματος. Βρίσκονται βέβαια σε διαφορετικές ομάδες και ο Λιούις έχει ήδη ανταγωνισμό εντός της ομάδας μας. Αλλά σίγουρα θα είναι καλό».




Τόσο ο Χάμιλτον όσο και ο Φέτελ έχουν πετύχει από 42 νίκες στη F1.
Ο Φέτελ είναι ήδη τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ο Χάμιλτον θα πάρει φέτος τον τίτλο για 3η χρονιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης