Ανανέωση για το Forester

Ανανέωση για το Forester

Πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο θα κάνει στα τέλη Οκτωβρίου η ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς SUV της Subaru.

Ανανέωση για το Forester
Το Forester δέχεται αισθητικό φρεσκάρισμα στην εξωτερική του όψη αλλά και στην καμπίνα των επιβατών, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας με νέα ηλεκτρονικά συστήματα. Στο εμπρός μέρος του Forester διακρίνουμε τη νέα γρίλια, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα LED με τους προβολείς που στρίβουν ανάλογα με τη θέση του τιμονιού, ενώ στο πίσω μέρος έχουν αλλάξει τα κρύσταλλα των φώτων. Διαθέσιμες είναι νέες σε σχεδίαση ζάντες αλουμινίου, με διάμετρο 17 ή 18 ίντσες.



Κλείσιμο
Οι μηχανικοί της Subaru έχουν επέμβει στο σύστημα διεύθυνσης για καλύτερη πληροφόρηση από το τιμόνι και στις αναρτήσεις για βελτίωση της ποιότητας κύλισης. Το νέο Forester θα προσφέρει πιο «ήσυχες» μετακινήσεις χάρη στα πιο παχιά κρύσταλλα των παραθύρων, στα πιο ηχομονωτικά υλικά και στις αλλαγές στο κιβώτιο Lineartronic. Οι αλλαγές συνεχίζονται στον πίνακα οργάνων, στις λεπτομέρειες από χρώμιο, στις επενδύσεις στο ταμπλό κλπ.

Η Subaru αναβαθμίζει σε σημαντικό βαθμό τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας του Forester. Οι οδηγίες στο σύστημα πλοήγησης δίνονται πλέον και φωνητικά (Siri Eyes Free), το κάθισμα οδηγού είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο και διαθέτει μνήμη, ενώ την εμφάνισή του κάνει η νέα εκδοχή του συστήματος EyeSight, το οποίο αποτρέπει συγκρούσεις με προπορευόμενα οχήματα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης