PICK: "Χαμός θα γίνει" στην Πάτρα...

PICK: "Χαμός θα γίνει" στην Πάτρα...

...όπως λένε και οι Master Tempo στο σχετικό τραγούδι καθώς "όλη η γειτονιά" πέριξ της πλατείας Γεωργίου θα μείνει ξύπνια απόψε ενόσω η πόλη μετατρέπεται σε πίστα.

PICK: "Χαμός θα γίνει" στην Πάτρα...
Αύριο και μεθαύριο στην Πάτρα θα διοργανωθεί το 7 PICK Λουξ COLA ένας αγώνας καρτ διεθνούς επιπέδου πλαισιωμένος από μια παράσταση κορυφαίου επιπέδου.  Στο σημείο της εκκίνησης των καρτ θα βρεθεί η εντυπωσιακή, Κατερίνα Στικούδη, η οποία μαζί με τους Master Tempo θα δώσουν μία εκρηκτική συναυλία στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου (3/10) στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. 

Νωρίτερα στη διαδρομή των 920m θα έχουν διεξαχθεί οι ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές
των τεσσάρων αγωνιστικών κατηγοριών: Rotax Micro Max ( 7 συμμετοχές) , D CUP (13 συμμετοχές), Rotax DD2MAX - Rotax DD2 Masters (16 συμμετοχές), Super (13 συμμετοχές).  Κατερίνα Στικούδη και Master Tempo θα κρατήσουν ψηλά τον δείκτη της αδρεναλίνης, όταν ο ήχος των καρτ… σωπάσει για λίγο  το Σαββατόβραδο. Η συναυλία των δημοφιλών καλλιτεχνών,  στο πλαίσιο του 7ου PICK Λουξ COLA αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον θεατών και διαγωνιζόμενων, απογειώνοντας το κέφι και τη διασκέδαση.
Κλείσιμο

Η Κατερίνα Στικούδη αγαπά την Πάτρα και  το αποδεικνύει με τη συμμετοχή της
για δεύτερη φορά στο PICK. Λαμπερή, φιλική και αυθεντική, με τη σκηνική της παρουσία και τις χορευτικές της ικανότητες θα δώσει έναν διαφορετικό αέρα στη διοργάνωση και θα ικανοποιήσει τους χιλιάδες φίλους της,  τους οποίους θα υποδεχτεί με ολοκαίνουργια και παλιά τραγούδια της.  Από την άλλη, οι Μaster Tempo (Peter_D & Zanis) με το crossover στιλ τους που περνά με άνεση από είδος σε είδος και δίνει μια φρέσκια αίσθηση στον Hip-Hop ήχο είναι έτοιμοι να κατακτήσουν για ακόμη μία φορά το πατραϊκό κοινό.



Την Κυριακή πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι που θα προβάλλει απευθείας η NOVA
οι τυχεροί θεατές που προέρχονται απ' όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό show. Μεταξύ άλλων στο 7ο P.I.C.K. Λουξ Cola το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά την αγωνιστική Ferrari 458 Challenge, τη μοναδική που υπάρχει στην Ελλάδα, που θα έχει και το ρόλο του safety car (πλοηγός) όπως επίσης και άλλα super cars. Παράλληλα θα απολαύσει «φιγούρες» από τους οδηγούς του club «Delta Integrale Hellenic». Το «Λουξ Cola in action park» θα λειτουργήσει κι εφέτος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πλατείας Γεωργίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να διασκεδάσουν και να πάρουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια κι άλλες δραστηριότητες. Αγωνιστικά οχήματα που σε λίγες ημέρες θα πάρουν μέρος στο Ράλι Ακρόπολις θα συγκινήσουν με τα περάσματά τους. Επίσης για πρώτη φορά συμμετέχει η ΦΙΛ.Π.Α. μέσω της οποίας οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν εντυπωσιακά οχήματα- αντίκες και το κέντρο της Πάτρας θα γεμίσει εικόνες μιας άλλης εποχής. Πιστοί στην παράδοση, οι Αποστόλης και Γιάννης Παπαλεξόπουλος της ομάδας «Frenzy drift team»  θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό Drift Show. Από τη φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, ενώ ιδιαίτερο τόνο θα δώσουν τα μονοθέσια οχήματα- Formula των Πανεπιστημίων Πατρών, Θεσσαλίας καθώς και του ΤΕΙ Πειραιά ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Formula Gloria.
 

Να σημειωθεί, πως στο 7ο P.I.C.K. Λουξ COLA οι διοργανωτές εγκαινιάζουν
τη συνεργασία τους με τη Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ», η οποία θα παρουσιάσει έκθεση φωτογραφίας με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις προηγούμενες διοργανώσεις του P.I.C.K.
 
Πλούσια και τα δώρα για τους νικητές, οι οδηγοί που θα καταφέρουν να φθάσουν πρώτοι στη γραμμή τερματισμού, εκτός από τα τρόπαια θα πάρουν και δώρα, τα οποία προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών Παναγιωτακόπουλος και η τουριστική μονάδα Costa Navarino. Συγκεκριμένα, στις κατηγορίες D Cup, ROTAX DD2 MAX- ROTAX DD2 MASTERS SUPER ο πρώτος νικητής θα παραλάβει μία τηλεόραση LG 43, ενώ ο δεύτερος μια διήμερη παραμονή εντελώς δωρεάν στο Costa Navarino. Τέλος, ο τρίτος νικητής εξασφαλίζει τη δωρεάν συμμετοχή του στο PICK 2016. Όσον αφορά στους μικρούς σε ηλικία νικητές της κατηγορίας ROTAX MICRO MAX, ο πρώτος θα παραλάβει ένα στερεοφωνικό LG CN  4350, ο δεύτερος ένα στερεοφωνικό LG DM 1530, ο τρίτος νικητής ένα tablet estar beauty, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα παραλάβουν από ένα approx mouse.



Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, είναι η ΛΟΥΞ COLA
, χορηγοί η EKO RACING και η MED FRIGO,  χορηγός εκκίνησης η ELITE, ενώ οι εταιρείες S/M Aνδρικόπουλος, ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε., οι ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ  και η AVIS θα «φιγουράρουν» στη διαδρομή. Ακόμη, η ΝOVASPORTS είναι Official Broadcaster, ενώ η INTERAMERICAN ως υποστηρικτής της διοργάνωσης θα παραχωρήσει και ένα από τα ασθενοφόρα της για την κάλυψη του αγώνα.

Διοργανωτές  του 7ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA είναι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (ΑΟΠ), συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, ενώ τέλος αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης