Θα φτιάξει νέο supercar η Lexus;

Θα φτιάξει νέο supercar η Lexus;

Η Toyota με την BMW προχωρούν και εντείνουν την συνεργασία τους σχετικά με την εξέλιξη ενός νέου σπορ μοντέλου με επιδόσεις και χαρακτήρα supercar.

Θα φτιάξει νέο supercar η Lexus;
Μάλιστα, οι φήμες θέλουν να υπάρχει ήδη σε πραγματικό μέγεθος ένα πρωτότυπο μοντέλο με κεντρομήχανη διάταξη και κίνηση στους τέσσερις τροχούς, το οποίο βασίζεται σε αλουμινένιο πλαίσιο με εκτενή χρήση ανθρακονήματος. Τόσο το μοντέλο της Toyota, όσο και εκείνο της BMW, θα έχουν κοινή αρχιτεκτονική, αλλά η γερμανική εταιρία ίσως τελικά διαφοροποιηθεί με μία plug-in υβριδική εκδοχή του twin-turbo εξακύλινδρου μοτέρ που ήδη διαθέτει στην γκάμα της.

Από την άλλη, τελικά το σπορ μοντέλο της Toyota ενδεχομένως να φορά τα σήματα της Lexus και να αποτελέσει τον διάδοχο του LFA συνδυάζοντας τον V8 των 3,7lt -από το αγωνιστικό TS040- με έναν ηλεκτροκινητήρα στο μπροστινό άξονα. Η συνδυασμένη ισχύς θα ξεπερνά τα 800 άλογα, αλλά μη νομίζετε πως το επόμενο LFA θα το δούμε νωρίς, καθώς η πρεμιέρα του ίσως να συνδυαστεί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα γίνουν στο Τόκιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης