Αποκάλυψη για το πρώτο SUV της Jaguar

Αποκάλυψη για το πρώτο SUV της Jaguar

Την πρώτη φωτογραφία της F-PACE χωρίς καμουφλάζ μοιράστηκε μαζί μας η Jaguar, λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αποκάλυψη για το πρώτο SUV της Jaguar
Η βρετανική μάρκα αποφάσισε να μας δείξει το προφίλ του μεγάλου και πολυτελούς SUV, προκειμένου να μας κρατήσει στο… σκοτάδι όσον αφορά το εμπρός μέρος και την ουρά του αμαξώματος.

Η F-PACE θα κατασκευάζεται στη Βρετανία και οι πωλήσεις της θα αρχίσουν το 2016. Βασίζεται σχεδιαστικά στο πρωτότυπο C-X17 και κάνει χρήση της νέας αλουμινένιας αρχιτεκτονικής της Jaguar. Φέρει εμπρός ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων Integral Link. Ο συνδυασμός αυτός εστιάζει στην άμεση ανταπόκριση του αυτοκινήτου στις εντολές του οδηγού, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλά επίπεδα άνεσης.

Έμφαση έχει δοθεί και στο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, ώστε να παρέχει «πλούσια» πληροφόρηση στον οδηγό για τη θέση των τροχών. Η τετρακίνηση και το σύστημα Torque Vectoring από την F-TYPE, που φρενάρει τον εσωτερικό τροχό όταν παραστεί ανάγκη ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της υποστροφής, αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης