H κορυφαία Porsche του Μαρκ Ουέμπερ

H κορυφαία Porsche του Μαρκ Ουέμπερ

Ο εργοστασιακός οδηγός της Porsche και πρώην οδηγός της Formula 1, είχε τη χαρά να παραλάβει μία 918 Spyder από το Τσούφενχαουζεν της Στουτγάρδης.

H κορυφαία Porsche του Μαρκ Ουέμπερ
Αυτό ήταν προφανώς το δώρο για τα 39α γενέθλιά του. Η 918 Spyder του Webber είναι διαφορετική από οποιοδήποτε άλλη έχουμε δει. Αρχικά, είναι εφοδιασμένη με το προαιρετικό αεροδυναμικό πακέτο Weissach που περιλαμβάνει χαμηλού βάρους τροχούς, καθώς και αεροδυναμικά εξαρτήματα από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων πτερυγίων στον πίσω προφυλακτήρα.



Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει πίσω αεροτομή, καθρέφτες και οροφή από ανθρακονήματα. Έντονο κόκκινο χρώμα κοσμεί το εξωτερικό του γερμανικού hypercar κάνοντας αντίθεση με τα λευκά γυαλιστερά στοιχεία γύρω από τους προβολείς, κάτω από τις πόρτες και στα πλευρικά spoiler. Το εσωτερικό του είναι ντυμένο με το κλασικό μαύρο και με άσπρες λεπτομέρειες στα καθίσματα.

Αμέσως μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ο Αυστραλός επαγγελματίας οδηγός αγώνων δεν έχασε χρόνο και το οδήγησε στο Νίρμπουργκρινγκ ως… «προπόνηση» ενόψει του 6ωρου αγώνα του WEC, όπου θα οδηγεί την Porsche 919 Hybrid.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης