H ώρα του ανοικτού smart

H ώρα του ανοικτού smart

Η θυγατρική της Daimler παρουσιάζει διαδικτυακά το νέο της μοντέλο, λίγες εβδομάδες πριν κάνει πρεμιέρα για το κοινό στη Φρανκφούρτη.

H ώρα του ανοικτού smart
Την άνοιξη του 2000 κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το πρώτο ανοικτό smart και το Φεβρουάριο του 2016 θα εμφανιστεί στους δρόμους η νέα γενιά του «cabrio τσέπης». Η θυγατρική της Daimler παρουσιάζει διαδικτυακά το νέο της μοντέλο, λίγες εβδομάδες πριν κάνει πρεμιέρα για το κοινό στη Φρανκφούρτη.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, η υφασμάτινη οροφή του smart fortwo cabrio σύρεται στο πίσω μέρος του διθέσιου αμαξώματος, με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει αν θα αναδιπλωθεί πλήρως (η όλη διαδικασία διαρκεί 12 sec). Η λειτουργία γίνεται και με τηλεχειρισμό, μέσω του κλειδιού του αυτοκινήτου. Τα «τόξα» της οροφής είναι αφαιρούμενα και αποθηκεύονται στην πίσω πόρτα του μικρού cabrio.

Οι διαστάσεις του cabrio είναι κοινές με αυτές της κλειστής έκδοσης (μήκος 2,69 m/πλάτος 1,66 m/ύψος 1,55 m). Αλλαγές υπάρχουν στις πίσω κολώνες που είναι πιο στενές από αυτές του συμβατικού smart, ενώ ελαφρά διαφορετική είναι η εμφάνιση του κλωβού ασφαλείας tridion. Η υφασμάτινη οροφή μπορεί να παραγγελθεί μαύρη, κόκκινη ή στο μπλε των τζιν. Το πάχος της είναι 20 mm, ενώ το πίσω γυάλινο τζάμι είναι θερμαινόμενο.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης