Διάκριση ασφαλείας για το μικρό SUV της SsangYong

Διάκριση ασφαλείας για το μικρό SUV της SsangYong

Το νέο SsangYong Tivoli πέτυχε την κορυφαία βαθμολογία στις δοκιμές πρόσκρουσης που έκανε ο KNAP (Οργανισμός Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Κορέας).

Διάκριση ασφαλείας για το μικρό SUV της SsangYong
Στα τεστ αξιολόγησης πήραν μέρος πέντε μοντέλα, παραγωγής 2015, που κρίθηκαν στους τομείς της ασφάλειας κατά την πρόσκρουση, της προστασίας των επιβατών, της οδηγικής συμπεριφοράς και της ικανότητας αποφυγής ατυχήματος.

Σε αυτές τις δοκιμασίες το Tivoli απέσπασε 91,9/100 πόντους. Ειδικότερα, το νέο compact SUV κέρδισε τους περισσότερους πόντους από τα 5 οχήματα που αξιολογήθηκαν στις δοκιμές πρόσκρουσης, με 65,8/100 πόντους. Αυτή είναι και η υψηλότερη βαθμολογία που έχει ποτέ κερδίζει όχημα της κατηγορίας ελεύθερου χρόνου, από το 2013, οπότε και έχει θεσπιστεί η συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης.

Η σχετική ανακοίνωση της SsangYong Motor Co ανέφερε: «Η χρήση, κατά 71,4%, ατσαλιού υψηλής αντοχής και κατά 40% ατσαλιού υπέρ-υψηλής αντοχής στο σκελετό του μοντέλου, τα μεγαλύτερα ποσοστά στην κατηγορία του, καθιστά το νέο Tivoli ιδιαίτερα στιβαρό. Με την άριστη συμπεριφορά που επέδειξε το μοντέλο στις δοκιμασίες μετωπικών και πλευρικών συγκρούσεων, η ανθεκτικότητά του αποδείχτηκε και στην πράξη».

Κλείσιμο
Το Tivoli εφοδιάζεται μέχρι και με 7 αερόσακους, ενώ διαθέτει στάνταρ Σύστημα Ευστάθειας (ESP) που πλαισιώνεται από το Σύστημα Ενεργής Προστασίας Ανατροπής (ARP), το Σύστημα Ενίσχυσης Πέδησης (BAS) & το Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης στην Ανηφόρα (HSA).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης