Αναβάθμιση για το MINI Connected

Αναβάθμιση για το MINI Connected

Μετά από πέντε χρόνια, η εφαρμογή MINI Connected επιχειρεί μία δυναμική ‘επανεκκίνηση’ με τη νέα έκδοση η οποία θα διατίθεται για download από τα μέσα Αυγούστου.

Αναβάθμιση για το MINI Connected

Η σχεδίαση ακολουθεί τις αρχές που εφαρμόστηκαν στον πρόσφατο επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας ΜΙΝΙ, που σημαίνει ότι η έμφαση δίδεται στα απαραίτητα. Σύμφωνα με την πιο μινιμαλιστική συνολική προσέγγιση της μάρκας, μελλοντικά η εφαρμογή MINI Connected θα επικεντρώνεται σε λειτουργίες που έχουν σχέση με την οδηγική εμπειρία. Από τώρα και στο εξής το MINI Connected App θα περιλαμβάνει τα εξής: – MINI Streetwise – Τις βασικές λειτουργίες Status, Apps & Profile (Κατάσταση, Εφαρμογές και Προφίλ) – Online Search (Online Αναζήτηση) – Sports Instruments (Σπορ Όργανα) and Force Meter (Μετρητή Επιταχύνσεων) – Calendar (Ημερολόγιο)

MINI Streetwise: στο επίκεντρο του MINI Connected Η νέα λειτουργία MINI Streetwise επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την καλύτερη διαδρομή στο smartphone τους πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι. Για το σκοπό αυτό, γίνεται χρήση προσωπικών δεδομένων οδήγησης και προηγούμενων ταξιδιών του χρήστη και παρουσιάζονται πληροφορίες όπως διάρκεια ταξιδιού και κατανάλωση καυσίμου.

Κλείσιμο

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης