Αποκάλυψη για το Pajero Sport

Αποκάλυψη για το Pajero Sport

Πιστή στο ραντεβού της, η Mitsubishi αποκάλυψε το Σάββατο 1 Αυγούστου τη νέα γενιά του Pajero Sport.

Αποκάλυψη για το Pajero Sport
Η παρουσίαση έγινε στην Ταϊλάνδη, εκεί όπου κατασκευάζεται το off road μοντέλο. Από εκεί θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις το προσεχές φθινόπωρο, ενώ θα ακολουθήσουν η Αυστραλία, η Ασία, η Μέση Ανατολή, η Λατινική Αμερική και η Ρωσία. Συνολικά θα διατίθεται σε περίπου 90 χώρες.

To Pajero Sport βασίζεται στο L200, αποτελώντας ουσιαστικά την επιβατική έκδοση του δημοφιλούς pick up της Mitsubishi. Πέρα από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό (όπως τα φώτα ημέρας LED) ώστε το Pajero Sport να δείχνει μοντέρνο, έμφαση έχει δοθεί στους χώρους στο εσωτερικό, στην προσφερόμενη άνεση στους επιβάτες και στη βελτιωμένη ηχομόνωση.



Κινητήρας του Pajero Sport είναι ο turbo diesel 2.4 MIVEC, ο οποίος συνδυάζεται με ένα νέο  8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει χαμηλότερη κατανάλωση κατά 17% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά και εκπομπές CO2 κάτω από το όριο των 200 km/h.
Κλείσιμο

Η Mitsubishi εφοδιάζει το νέο της SUV με 7 αερόσακους και ηλεκτρονικά συστήματα, όπως ειδοποίησης για κίνδυνο σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα και για την παρουσία οχήματος στο «τυφλό» σημείο των εξωτερικών καθρεπτών. Το σύστημα τετρακίνησης της Mitsubishi Super-Select 4WD-II φέρει θέση λειτουργίας Off-road που βελτιώνει ακόμη περισσότερο την πρόσφυση και την ευστάθεια σε δύσβατα σημεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης