To αγωνιστικό Opel Astra με 330 ίππους!

To αγωνιστικό Opel Astra με 330 ίππους!

Το Astra touring car θα πληροί τις προδιαγραφές TCR series και θα απευθύνεται σε ιδιώτες που θα συμμετέχουν σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα.

To αγωνιστικό Opel Astra με 330 ίππους!
Τα σχέδιά της για την εξέλιξη της αγωνιστικής έκδοσης του νέου Astra, δημοσιοποίησε η Opel. Η μάρκα από το Ράσελσχαϊμ έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει ένα αυτοκίνητο που θα μετέχει στα πρωταθλήματα τουρισμού (touring car championships). Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα για να έχουμε μία πρώτη γεύση σχετικά με την εμφάνιση του αγωνιστικού Astra.

Το Astra touring car θα πληροί τις προδιαγραφές TCR series και θα απευθύνεται σε ιδιώτες που θα συμμετέχουν σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα. Ο 2λιτρος turbo κινητήρας αποδίδει 330 ίππους και 41,8 kgm ροπής. Αυτή την περίοδο το Opel Astra TCR περνά από δοκιμές εξέλιξης, οπότε μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν τα οριστικά τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Opel στο WRC, ο Πρόεδρος της γερμανικής μάρκας, Κάρλ Τόμας Νόιμαν, είχε διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αναφέροντας ότι δεν είναι στα πλάνα της εταιρείας η παρουσία της στο κορυφαίο επίπεδο των ράλι.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης