Έτσι θα μοιάζει το νέο Audi RS4

Έτσι θα μοιάζει το νέο Audi RS4

Μετά την διαδικτυακή πρεμιέρα της νέας γενιάς Α4, οι ειδικοί στην επεξεργασία εικόνας δεν έχασαν καθόλου χρόνο και μας παρουσιάζουν την δική της εκδοχή για το επερχόμενο RS4.

Έτσι θα μοιάζει το νέο Audi RS4
Ο μετρ στο photoshop και ειδικός στην επεξεργασία εικόνας Theophilus Chin αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχει και μας δίνει δύο εικόνες για την πιθανή εμφάνιση που θα έχει το νέο RS4. Και η προσέγγιση του είναι αρκετά καλή καθώς το αμάξωμα έχει μία μεγάλη μάσκα εμπρός, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος, αεροδυναμικό διαχύτη, τονισμένους θόλους και όλα τα ντοπέ στοιχεία που θα έχει το πιο hot μέλος της νέας γενιάς A4.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες ο επικεφαλής στο τμήμα quattro της Audi είχε αποκαλύψει πως πέρα από την μελλοντική υβριδοποίηση των RS, το νέο RS4 θα έχει τρίλιτρο turbo V6 κινητήρα που θα αντικαταστήσει τον μεγαλύτερο σε κυβικά ατμοσφαιρικό V8. Περαιτέρω στοιχεία δεν υπάρχουν, αλλά το σίγουρο είναι πως η ισχύς θα ξεπερνά κατά πολύ τα 450 άλογα του V8.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης