Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι στη Ferrari!

Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι στη Ferrari!

Στον απόηχο του Βρετανικού GP επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της Ιταλικής ομάδας παρά το βάθρο για το Vettel.

Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι στη Ferrari!
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Maurizio Arrivabene εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκεπτικός στις δηλώσεις του με το χθεσινό αγώνα στο Silverstone. Ο Ιταλός μάνατζερ είδε χτες τη Ferrari να επιστρέφει στο βάθρο μετά από δυο αγώνες.

Μπορεί ο Raikkonen που ήταν τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο πιο γρήγορος να βιάστηκε στην τοποθέτηση των ενδιάμεσων ελαστικών, ο Vettel όμως έκανε την απόλυτη χρονικά αλλαγή. Ο Γερμανός μ’ αυτό τον τρόπο πέρασε τις Williams και τερμάτισε 3ος. Μιλώντας σχετικά ο Maurizio Arrivabene τόνισε πως δεν βλέπει κανένα λόγο για πανηγυρισμούς: « Το ποτήρι είναι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο.

Κάναμε άριστη δουλειά στη στρατηγική και η βροχή μας βοήθησε. Αν όμως δεν έβρεχε το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό. Οπότε αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω στα προβλήματα που έχουμε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτά, είναι εσωτερικό θέμα. Υστερούμε σε τελική ταχύτητα στην ευθεία χωρίς να μας βοηθά αυτό σε ταχύτητα διέλευσης από τις γρήγορες καμπές».

Από την πλευρά του ο Raikkonen που ακόμη μια φορά δεν πήρε ένα καλό αποτέλεσμα τόνισε: «Στην αρχή ήμουν πιο γρήγορος από το Hulkenberg αλλά δεν μπορούσα να τον περάσω. Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι στην ευθεία για να βρεθώ μπροστά του. Το μονοθέσιο ήταν άριστο ένιωθα πιο καλά απ’ ότι στις δοκιμές αλλά ο χρόνος γύρου δεν ήταν καλός.

Δε ξέρω γιατί το κράτημα ήταν όπως έπρεπε. Μόλις έπιασε βροχή κάναμε μια επιλογή αλλά ήταν τελικά βιαστική. Αποδείχτηκε λάθος, προσπαθήσαμε πάντως». Αξίζει να ειπωθεί πως ακόμη μια φορά σε πολύ δύσκολες συνθήκες ο Vettel επιβεβαίωσε τον εαυτό του. Έκανε τη σωστή στιγμή την αλλαγή σε ενδιάμεσα ελαστικά ανεβαίνοντας στο βάθρο παρότι στην αρχή του αγώνα είχε βρεθεί αρκετά πίσω στην κατάταξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης