Ειδική έκδοση για την Bentley GT Speed

Ειδική έκδοση για την Bentley GT Speed

Η βρετανική φίρμα παρουσιάζει μία… αεροπορικού τύπου έκδοση με την μακροσκελή ονομασία Continental GT Speed Breitling Jet Team Series.

Ειδική έκδοση για την Bentley GT Speed
Μόλις επτά αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν στο πλαίσιο της ειδικής έκδοσης της Continental GT που είναι εμπνευσμένη από ένα -από τα επίσης επτά συνολικά- Breitling Jets. Οπτικά, οι συλλεκτικές Bentley ξεχωρίζουν από την περιμετρική διχρωμία του αμαξώματος που τονίζει η κίτρινη λεπτομέρεια που συνδέει την λιμουζίνα με το αεροσκάφος L-39 Albatros.

Ανάλογη εικόνα με παρόμοια χρωματική ένθεση συναντάμε και στο εσωτερικό, ενώ κάθε ένα από τα επτά μοντέλα θα φέρει την δική του αρίθμηση στο ταμπλό που έχει επένδυση από ανθρακόνημα, ενώ θα υπάρχει και εικόνα με τα αεροσκάφη σε σχηματισμό Avenger και με τα χρώματα Breitling Yellow.



Πέρα από τις βαφές, υπάρχουν και άλλα στοιχεία (π.χ. επιγραφές, ,logo κ.α.) που τονίζουν την συλλεκτική αξία της κάθε σπέσιαλ Bentley που μηχανικά δεν αλλάζει κάτι (W12 κινητήρα με 626 PS, τελικά στα 331,5 km/h). Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι πως η Bentley έχει προγραμματίσει ένα σόου στο Σιάτλ (στις 31 Ιουλίου), εκεί όπου κάθε ιδιοκτήτης θα παραλάβει το κλειδί του νέου του αυτοκινήτου από τον πιλότο κάθε τζετ!
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης