Αντίο Laguna, καλώς ήλθες Talisman (vid)

Αντίο Laguna, καλώς ήλθες Talisman (vid)

Το Talisman θα βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική CMF (Common Module Family), την οποία μοιράζεται η Renault με τη Nissan.

Αντίο Laguna, καλώς ήλθες Talisman (vid)
Η Renault συνεχίζει να αλλάζει την ονοματολογία των μοντέλων της, βαφτίζοντας «Talisman» το μεσαίο οικογενειακό που θα αντικαταστήσει τη Laguna. Το Talisman θα αποκαλυφθεί διαδικτυακά το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Ιουλίου, ενώ θα κάνει την πρεμιέρα ενώπιον του κοινού το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

Η Renault δεν ανακοίνωσε πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ανήρτησε πάντως στο youtube ένα video, στο οποίο εμφανίζονται λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, όπως το καπό και οι ζάντες αλουμινίου.

Το Talisman θα βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική CMF (Common Module Family), την οποία μοιράζεται η Renault με τη Nissan. Επιτρέπει στα διάφορα συμβατά μέρη (κινητήρας, καμπίνα επιβατών, εμπρός και πίσω κάτω τμήμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά συστήματα) να «κουμπώνουν» μεταξύ τους. Η σχεδίαση του εμπρός μέρος θα… φωνάζει τη συγγένεια του Talisman με τα Kajdar, Captur, Clio κ.α.
Κλείσιμο

Έμφαση θα δοθεί στην άνεση, την ηχομόνωση στην καμπίνα των επιβατών και την ποιότητα των υλικών, από τα σημαντικότερα κριτήρια για όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας. Ένας από τους κινητήρες του Talisman θα είναι και ο νέος 1.6 diesel Energy dCi 160 Twin Turbo. Mε τη βοήθεια των δύο turbo αποδίδει 160 PS στις 4.000 rpm και 38,7 kgm ροπής στις 1.750 rpm.

To όνομα Talisman δεν εμφανίζεται πάντως πρώτη φορά από τη Renault, καθώς συνόδευε ένα πρωτότυπο των Γάλλων, πίσω στο 2001.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης