DTM: Στους δρόμους της Νυρεμβέργης!

DTM: Στους δρόμους της Νυρεμβέργης!

Το Γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με τον τρίτο αγώνα του θεσμού.

DTM: Στους δρόμους της Νυρεμβέργης!
Στη συγκεκριμένη διαδρομή στις όχθες της λίμνης Dutzendteich γίνονται αγώνες DTM από το 1984. Με μήκος μόλις 2300 m το Norisring είναι η πιο μικρή πίστα του πρωταθλήματος. Θα γίνουν δυο αγώνες αύριο και μεθαύριο στη Νυρεμβέργη. Ο πρώτος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο και η συνολική του διάρκεια θα είναι 40 λεπτά και ένας γύρος ακόμη. Ο δεύτερος αγώνες την Κυριακή θα διαρκέσει 60 λεπτά και έναν ακόμη γύρο. Στον Κυριακάτικο αγώνα είναι υποχρεωτικό το ένα pit stop.

Στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς έχουμε κυριαρχία των Audi
, στον τελευταίο διπλό αγώνα στο Λάουσιτζρινγκ κατέλαβαν οι οδηγοί της και τις έξι θέσεις νικητών. Μάλιστα ο  νικητής Jamie Green πήρε την καρό σημαία και στους δυο αγώνες αυτό είχε να συμβεί στο DTM από το 2002 το είχε πετύχει ο Uwe Alzen στο Nurburgring. Στη βαθμολογία των οδηγών προηγείται ο Green με 75 βαθμούς και στη βαθμολογία των κατασκευαστών προηγείται η Audi με 265 βαθμούς.
Κλείσιμο
Πέρα από το διπλό αγώνα του DTM στο Norisring θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο αγώνας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος F3, αγώνας Porsche Carrera Cup του Γερμανικού πρωταθλήματος αλλά και Audi Sport TT Cup.



Στιγμιότυπο από αγώνα του 1990 στο Norisring.


O Σαββατιάτικος αγώνας θα διεξαχθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδος ενώ ο Κυριακάτικος στις 17:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης