Στη Φρανκφούρτη η πρεμιέρα του Q30

Στη Φρανκφούρτη η πρεμιέρα του Q30

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι τελευταίες δοκιμές εξέλιξης, με την Infiniti να δημοσιεύει μία σχετική φωτογραφία.

Στη Φρανκφούρτη η πρεμιέρα του Q30
Στην επιβεβαίωση αυτού που γνωρίζαμε εδώ και μήνες, ότι η παγκόσμια πρώτη του Q30 θα γίνει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, προχώρησε η Infiniti. Η θυγατρική της Nissan θα εισέλθει στην κατηγορία των πολυτελών μικρομεσαίων hatch με ένα αυτοκίνητο που βασίζεται στην πλατφόρμα MFA της Mercedes, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των ομίλων Daimler-Renault/Nissan.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι τελευταίες δοκιμές εξέλιξης, με την Infiniti να δημοσιεύει μία σχετική φωτογραφία. Το αυτοκίνητο είναι μεν καμουφλαρισμένο, γνωρίζουμε όμως ότι θα διατηρεί αρκετά στοιχεία από το Q30 Concept (φωτογραφία κάτω) που είχε εμφανιστεί πριν από δύο χρόνια, και πάλι στη Φρανκφούρτη.

Το Q30 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ, με τις πωλήσεις να αρχίζουν πριν τα τέλη του 2015. Το επόμενο έτος θα ακολουθήσει το λανσάρισμα του compact crossover, με όνομα QX30.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης