Video: Τι οδηγεί ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς;

Video: Τι οδηγεί ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς;

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το τηλεοπτικό σποτ της Volvo με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Πρόκειται για ένα δίλεπτο video με τίτλο «Made By Sweden», το οποίο αποτελεί παραλλαγή του σουηδικού εθνικού ύμνου...

Video: Τι οδηγεί ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς;
Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το σποτ της Volvo με πρωταγωνιστή τον Zlatan Ibrahimovic. Πρόκειται για ένα δίλεπτο video με τίτλο «Made By Sweden», το οποίο αποτελεί παραλλαγή του σουηδικού εθνικού ύμνου «Du Gamla, Du Fria», που σημαίνει «Εσύ αρχαία, εσύ ελεύθερη».

Στόχος της Volvo είναι να δείξει ότι παραμένει μία σουηδική εταιρεία σε ιστορία, νοοτροπία, ποιότητα κατασκευής, τεχνολογία και αισθητική.

Εκτός από τον 32χρονο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, στο τηλεοπτικό μήνυμα εμφανίζεται το Volvo XC70. Τα γυρίσματα έγιναν στην πόλη Γκελιβάρε, στο βόρειο άκρο της Σουηδίας.

Κλείσιμο
Ο Ibrahimovic έφθασε εκεί με ιδιωτικό τζετ από τη γαλλική πρωτεύουσα. Η Volvo επέλεξε τον Ibrahimovic για τη νέα της διαφημιστική καμπάνια ακριβώς επειδή έχει καταγωγή από άλλη χώρα και συγκεκριμένα από τη Βοσνία.
Ο Zlatan έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν επειδή δεν τραγουδά τον ύμνο της Σουηδίας πριν τους αγώνες της εθνικής ομάδας. Όπως όμως λέει και στο τέλος του video, «στη Σουηδία θέλω να ζήσω και να πεθάνω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης