Tα ηλεκτρικά Nissan έτοιμα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Tα ηλεκτρικά Nissan έτοιμα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει 100 ηλεκτρικά Leaf και e-NV200 για τις μεταφορές στην πόλη του Βερολίνου των επισήμων της UEFA και VIP καλεσμένων.

Tα ηλεκτρικά Nissan έτοιμα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ
Ως ένας από τους κύριους χορηγούς του UEFA Champions League, η Nissan προσβλέπει σε μεγάλα εμπορικά οφέλη από τον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου, με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Μάλιστα θα έχει ως πρεσβευτή έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς των τελευταίων 30 ετών, τον Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Η ιαπωνική εταιρεία θα προσφέρει 100 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις μεταφορές στην πόλη του Βερολίνου των επισήμων της UEFA και VIP καλεσμένων. Μάλιστα εγκατέστησε 129 σταθμούς φόρτισης των μπαταριών, σε σημεία-κλειδιά στη γερμανική πρωτεύουσα (π.χ. στο αεροδρόμιο, σε ξενοδοχεία και στο Ολυμπιακό Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον τελικό).

Τα οχήματα μηδενικών ρύπων της Nissan που θα «διαπιστευτούν» για τον τελικό είναι το Leaf και το e-NV200. Μάλιστα ένα e-NV200 θα μεταφέρει την ημέρα του τελικού το βαρύτιμο τρόπαιο, από το Φεστιβάλ της UEFA στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης