Το Tiguan με νέους κινητήρες

Το Tiguan με νέους κινητήρες

To compact SUV της Volkswagen αποκτά πιο ισχυρές και οικονομικές εκδόσεις του 2λιτρου TDI.

Το Tiguan με νέους κινητήρες
Μπορεί να απέχουμε λίγους μήνες από τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του Tiguan – θα γίνουν στο Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη – όμως η Volkswagen αναβαθμίζει το σημερινό μοντέλο με σύγχρονους κινητήρες και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Το compact SUV της μάρκας από το Βόλφσμπουργκ θα βασίζεται στη δεύτερη γενιά του στην πλατφόρμα MQB, θα είναι ελαφρύτερο ενώ, προαιρετικά, θα κυκλοφορήσει και με 7θέσιο εσωτερικό. Οι φήμες λένε ότι θα δοθεί έμφαση στις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης. Όσον αφορά το σημερινό Tiguan, θα εφοδιαστεί με τους αναβαθμισμένους 2λιτρους TDI. Η έκδοση με τα 140 PS θα αποδίδει πλέον 150 PS (5 lt/100 km), ενώ αυτή με τα 177 PS θα ανέβει σε ισχύ στα 183 PS (5,7 lt/100 km). Παράλληλα περιορίζονται οι εκπομπές ρύπων έως 17 g/km, ενώ βέβαια όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6.

Τα προηγούμενα ηχοσυστήματα του Tiguan αντικαθίστανται από τα Composition Colour και Composition Media (με έγχρωμη οθόνη αφής, 8 ηχεία και θύρες σύνδεσης με εξωτερικές πηγές), ενώ το διαθέσιμο σύστημα πλοήγησης είναι πλέον το Discover Media (μαζί με το Composition Media μπορούν να συνδυαστούν προαιρετικά με App Connect, για σύνδεση smartphones).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης