Μετά το Q7, έρχεται το Q8!

Μετά το Q7, έρχεται το Q8!

Τα πλάνα της Audi για αύξηση των μοντέλων και των εκδόσεων από 52 που είναι σήμερα σε 60 το 2020, περιλαμβάνουν διεύρυνση της γκάμας των SUV.

Μετά το Q7, έρχεται το Q8!
Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων, στο Νεκαρσούλμ της Γερμανίας, ανακοινώθηκε το λανσάρισμα του Q8 το 2019.

Θα τοποθετηθεί στην κορυφή της οικογένειας off road μοντέλων της Audi, αποτελώντας την coupe εκδοχή του Q7. Η σχεδίαση αλλά και το στήσιμο του Q8 θα είναι πιο σπορ, όπως συμβαίνει με τις BMW X5 και Χ6. Θα έχει προηγηθεί – το 2016 – η έναρξη παραγωγής στο Ίνγκολσταντ του Q1.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι στο Ίνγκολσταντ εξελίσσουν και ένα ηλεκτρικό SUV επιδόσεων, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2018. Δεν έγινε γνωστό το όνομά του, όμως αναφέρθηκε ότι θα τοποθετηθεί στη μεσαία κατηγορία. Μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια ΤΤ, η οποία θα μεγαλώσει και θα ανεξαρτητοποιηθεί σε ένα βαθμό από τα υπόλοιπα μοντέλα της Audi, θα αποκτήσει και αυτή ένα SUV.

Με την χρήση ηλεκτροκινητήρων (είτε σε plug-in hybrid είτε σε όχημα μηδενικών ρύπων – EV) στα μεγάλα SUV, η Audi θα επιτύχει να πιάσει τα αυστηρά όρια CO2 που θέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης