Πώς θα μοιάζει το νέο cabrio της Volkswagen;

Πώς θα μοιάζει το νέο cabrio της Volkswagen;

Το πρωτότυπο VW Sport Coupe Concept GTE χάνει την οροφή του και ο μετρ στο photoshop Theophilus Chin μας δίνει μια ιδέα για την εικόνα που μπορεί να έχει το επόμενο Eos.

Πώς θα μοιάζει το νέο cabrio της Volkswagen;
H παραγωγή του Eos αναμένεται να τερματισθεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η VW σκοπεύει να κάνει περικοπές σε μοντέλα που δεν πουλάνε. Ποια είναι αυτά; Σε πρώτη φάση τα Eos και Sharan. Για ποιο λόγο θα γίνουν περικοπές; Το VW Group σχεδιάζει να ηγηθεί στην παγκόσμια αγορά και με 10,14 εκ. πωλήσεις βρέθηκε πολύ κοντά το 2014 για να προσπεράσει τα 10,23 εκ. της Toyota.

Για το 2015 ο στόχος είναι πάνω από την Toyota -η οποία περιμένει μία μικρή μείωση του 1%, λόγω της μειωμένης ζήτησης στην Ιαπωνία και στις αναδυόμενες αγορές- και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να επενδύσει σε νέα μοντέλα, στην ανάπτυξη των τεχνολογιών εναλλακτικής μετακίνησης καθώς και στην εξέλιξη νέων SUV ή τύπου crossover, που αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Τώρα, αν μέχρι τα τέλη της δεκαετίας αλλάξουν τα πλάνα, τότε το πιο πιθανό ανοιχτό μοντέλο είναι ίσως μία κάμπριο εκδοχή του Sport Coupe Concept GTE, ή αν θέλετε του επερχόμενου Passat CC…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης