Αλόνσο: Κοιτάξτε τις άδειες κερκίδες!

Αλόνσο: Κοιτάξτε τις άδειες κερκίδες!

Δεδομένου ότι τα αγωνιστικά δρώμενα δεν αντέχουν σε κριτική, οι ερωτήσεις προς τον Αλόνσο στο Μονακό, περιστράφηκαν γύρω από το μέλλον του σπορ.

Αλόνσο: Κοιτάξτε τις άδειες κερκίδες!
Ο Ισπανός πρωταθλητής έχει κερδίσει δυο φορές στο Μονακό στο παρελθόν το 2006 για λογαριασμό της Renault (σ.σ: πήρε και τον τίτλο) και το 2007 για λογαριασμό της McLaren. Είναι σχεδόν βέβαιο πως δε θα κερδίσει αυτή την Κυριακή καθώς η McLaren δεν είναι ανταγωνιστική.

Αναφερόμενος στο μέλλον και στις κυοφορούμενες αλλαγές ο Αλόνσο είπε μεταξύ άλλων:
«Ο ανταγωνισμός στον τομέα των ελαστικών θα μπορούσε να βοηθήσει τη F1, καθώς όλοι θα πίεζαν στο όριο. Το 2006 είχαμε καταπληκτικά ελαστικά γιατί η μια εταιρεία πίεζε την άλλη. Μετά το 2007 έμεινε μόνο μια εταιρεία και όλα άλλαξαν. Χαλάρωσαν ενώ θα μπορούσαμε να πιέζουμε συνέχεια σ’ αυτή την κατεύθυνση. Αν υπήρχαν ελαστικά για τις δοκιμές, για τον αγώνα και πόλεμος ανάμεσα σε εταιρείες που θα τα πήγαιναν καλά ή όχι ανάλογα την πίστα αυτό θα ήταν καλό για τη F1. Καλό είναι να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στη στρατηγική. Η επιστροφή των ανεφοδιασμών θα βοηθήσει. Θυμάμαι παλιότερα πετυχαίναμε την pole με λιγότερα καύσιμα και μετά περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει στον αγώνα. Αν έβρεχε είχαμε σημαντικό πλεονέκτημα. Τώρα είναι όλα προβλέψιμα, δώστε μου μια κόλλα χαρτί να σας γράψω την δεκάδα σε Μονακό, Καναδά και Αυστρία το πολύ να χάσω μια δυο θέσεις. Αυτό δεν αρέσει στους φιλάθλους γι’ αυτό αντιδρούν. Τα τελευταία χρόνια βαδίζουμε σε λάθος κατεύθυνση και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό από τις άδειες κερκίδες».



Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης