Ελληνική λατρεία για... Peugeot

Ελληνική λατρεία για... Peugeot

Η νέα εποχή της Peugeot στην Ελλάδα συνεχίζεται με ανοδική τροχιά πωλήσεων και τους πρώτους μήνες του 2015...

Ελληνική λατρεία για... Peugeot
Για το διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου, η γαλλική μάρκα βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς με 1.618 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων και 6.4% μερίδιο αγοράς. Στην ανοδική πορεία της Peugeot σημαντικό ρόλο έχει παίξει η διείσδυση της στις εταιρικές πωλήσεις, μια αγορά που εμφανίζει αυξητική τάση με ποσοστό 43% επί των συνολικών πωλήσεων (στοιχεία Απριλίου 2015).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία: «Μέσω του τμήματος εταιρικών πωλήσεων, η Peugeot έχει επιλέξει να προσφέρει ολοκληρωμένες και συμφέρουσες προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των πελατών της. Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, η γκάμα των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων και το χαμηλό κόστος χρήσης των μοντέλων της Peugeot, σε συνδυασμό με το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία συντελούν, ασφαλώς, σε αυτή την επιτυχία».

Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων μισθώσεων (RAC), μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες.
Κλείσιμο


Διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή που έχουμε κάνει στο νέο 308 diesel



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης