Το 2016 στην παραγωγή το SUV της Maserati

Το 2016 στην παραγωγή το SUV της Maserati

Σχεδιαστικά θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το εικονιζόμενο πρωτότυπο Kubang.

Το 2016 στην παραγωγή το SUV της Maserati
Με αρκετή καθυστέρηση από τον αρχικό προγραμματισμό η ιταλική φίρμα αναμένεται να λανσάρει μέσα στο επόμενο έτος το Levante. Το Levante θα είναι το πρώτο SUV της Maserati και πλέον η παρουσίαση του αντίπαλου F-Pace της Jaguar (το ντεμπούτο του τελευταίου θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη) δεν αφήνει άλλα περιθώρια καθυστερήσεων στους Ιταλούς. 

Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Maserati να παρουσιάζει το Levante στην δεύτερη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του κόσμου, δηλ. στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην έκθεση του Ντιτρόιτ (τον Ιανουάριο).

Σχεδιαστικά το Levante θα έχει αρκετά στοιχεία με το εικονιζόμενο πρωτότυπο Kubang, που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια στην Φρανκφούρτη. Όσον αφορά για την παραγωγή του, αυτή είναι σίγουρη όπως και η ονομασία του μοντέλου βάσει του 5-ετούς πλάνου που είχε ανακοινώσει επίσημα η εταιρία και το οποίο προβλέπει τουλάχιστον άλλα τρία μοντέλα έως το 2018. Η γκάμα των κινητήρων του Levante θα περιλαμβάνει V6 και V8 σύνολα με ισχύ από 350 έως 560 PS, καθώς και ντίζελ από 250 έως 340 PS. Όσο για την τιμή πώλησης εκτιμάται πως αυτή θα ξεκινά από 90.000 και θα κορυφώνεται στις 200.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης