Όλα έτοιμα για τον Ημιμαραθώνιο αυτή την Κυριακή 3 Μαΐου!

Όλα έτοιμα για τον Ημιμαραθώνιο αυτή την Κυριακή 3 Μαΐου!

Οι δρόμοι του ιστορικού κέντρου της πόλης θα είναι κλειστοί από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής και ως το μεσημέρι (12:00) κατά τη διάρκεια της τέλεσης του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

Όλα έτοιμα για τον Ημιμαραθώνιο αυτή την Κυριακή 3 Μαΐου!
 Σήμερα δόθηκε συνέντευξη Τύπου στο κέντρο της Αθήνας με τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον αγώνα της Κυριακής (3/4). Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, αγώνας 5km. και 3km.

Κλείσιμο
Η πρωταθλήτρια Ντενίζ Δημάκη τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση: "Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να εκπροσωπώ τους συναθλητές μου. Όλοι εμείς οι αθλητές νιώθουμε ικανοποίηση να βλέπουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα να γίνονται στη χώρα μας. Αγώνες υψηλού επιπέδου, ανάλογες του εξωτερικού. Η επιτυχία πλέον για αυτές τις διοργανώσεις είναι δεδομένη".

Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Βαγγέλης Παπαποστόλου, είπε: " Στόχος μας να βάλουμε τους δρομείς να τρέξουν με ασφάλεια και για το σκοπό αυτό θα συμβάλλουν περίπου 2.000 άνθρωποι. Περίπου 14.000 δρομείς θα πάρουν μέρος σε όλες τις αποστάσεις, εξ’ αυτών οι 4000 στην ημιμαραθώνια διαδρομή των 21.1km”.

Εκπροσωπώντας το Δήμο Αθηναίων και ειδικότερα τον Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ο πρόεδρός του, κ. Χρήστος Τεντόμας είπε: «Στόχος να εξελιχθεί η πόλη μας σε σημείο συνάντησης για αθλητές απ’ όλο τον πλανήτη και αυτό να είναι εφαλτήριο για την προβολή της Αθήνας. Ο Ημιμαραθώνιος είναι ήδη ένα μεγάλο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες».



Δακρίνονται από αριστερά: Βαγγέλης Παπαποστόλου τεχνικός διευθυντής αγώνα, Ντενίζ Δημάκη πρωταθλήτρια, Σωκράτης Αλαφούζος, Σπύρος Πάντζας, εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας, Σταυρούλα Σαλούτση διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων Aegean, Νοέλ Σακελλαροπούλου, marketing μάνατζερ BMW HELLAS, Χρήστος Τεντόμας πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ, και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής/αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Σταματόπουλος.


Η Νοέλ Σακελλαροπούλου, marketing μάνατζερ της BMW HELLAS τόνισε: 
«Το δρομικό κίνημα, η ενασχόληση με το δρόμο απαιτεί αντοχή, προσήλωση, εξοικονόμηση ενέργειας, κάτι που προσπαθεί να κάνει και η BMW με τα οικολογικά της αυτοκίνητα. Ο στόλος μας θα ενισχύσει τον 4ο Ημιμαραθώνιο με αυτοκίνητα και μηχανές, ενώ τον πρώτο νικητή θα ακολουθεί το οικολογικό BMW i3. Επιπλέον τους δρομείς θα πλαισιώνει η ολοκαίνουργια σειρά 1. Πλέον της χορηγίας μας συμμετέχουμε και ως ομάδα με 140 μέλη στον αγώνα".

Από την πλευρά της AEGEAN Airlines μίλησε η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Σταυρούλα Σαλούτση. " Αυτή η διοργάνωση προβάλει τη χώρα και την Αθήνα συμβάλλοντας στον τουρισμό. Ο επόμενος στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε όσο περισσότερους συμπολίτες μας και τουρίστες μπορούμε για να έρθουν και να αγωνιστούν".



Ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος, θα πάρει μέρος στον αγώνα ως πρεσβευτής της ΜΚΟ
, Ελίζα: "Μέσα από τέτοιες δράσεις έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε στον κόσμο το στόχο μας. Ως παλιός αθλητής του βόλεϊ δεν είχα συνηθίσει τις μεγάλες αποστάσεις αλλά τώρα είναι ευκαιρία".

Στο πλαίσιο του ημιμαραθωνίου θα υπάρχει στο Ζάππειο και έκθεση (EXPO) όπου μετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Ξεκινά την Πέμπτη (13:00-20:00) την Παρασκευή και το Σάββατο (10:00-20:00) και την Κυριακή (7:00-16:00).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης