Με turbo βενζίνης το επόμενο Sportage

Με turbo βενζίνης το επόμενο Sportage

Oι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η νέα γενιά του SUV της Kia θα διαθέτει στην γκάμα της υπερτροφοδοτούμενο 1.6 που θα αποδίδει 176 PS.

Με turbo βενζίνης το επόμενο Sportage
Η νέα γενιά Sportage θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό της έκθεσης της Φρανκφούρτης και με τούρμπο κινητήρες βενζίνης. Προς το παρόν το νέο Kia Sportage βρίσκεται στην τελική φάση της εξέλιξής του και των δοκιμών του στους ευρωπαϊκούς δρόμους, κυκλοφορώντας με το γνωστό καμουφλάζ. Αν και ακόμη είναι νωρίς, οι πληροφορίες μας λένε πως το νέο Sportage θα διαθέτει στην γκάμα του τον γνωστό ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,6 lt με 135 PS, καθώς και το νέο turbo ίδιας χωρητικότητας που θα αποδίδει 176 PS και θα συνδυάζεται εναλλακτικά με τετρακίνηση.

Εδώ να πούμε πως υπάρχουν φήμες από κορεατικά μπλογκ για μικρότερη 1.200άρη turbo μοτέρ με 132 άλογα, αλλά οι πληροφορίες μας δεν επιβεβαιώνουν την είδηση αυτή. Τουλάχιστον για την Ευρώπη όπου το βάρος θα αναλάβει ο αναβαθμισμένος 1.7 CRDi, ενώ θα υπάρχουν και μεγαλύτερες δίλιτρες εκδόσεις με 136 και 184 PS. Σχεδιαστικά, το νέο Sportage αναμένεται να είναι μία εξελιγμένη εκδοχή του τωρινού αμαξώματος που συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο ελκυστικά στην κατηγορία των SUV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης