Ψηφιακή ξενάγηση στο εργοστάσιο του Fiat 500X

Ψηφιακή ξενάγηση στο εργοστάσιο του Fiat 500X

Η επίσκεψη σε μία μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων είναι μία μοναδική εμπειρία για όσους έχουν την ευκαιρία να την βιώσουν.

Ψηφιακή ξενάγηση στο εργοστάσιο του Fiat 500X
Η Fiat εκμεταλλεύεται την τεχνολογία για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσιά της, στο Μέλφι της Ιταλίας. Εκεί κατασκευάζονται το 500Χ αλλά και το «αδελφάκι» του, το Jeep Renegade.

Η εφαρμογή Google Maps Business View δίνει στους εικονικούς επισκέπτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πώς λειτουργούν τα τμήματα διαμόρφωσης των μεταλλικών μερών, συναρμολόγησης και βαφής. Για να γίνει αυτή η εμπειρία όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή, τραβήχτηκαν 3.924 φωτογραφίες μέσα σε ένα τριήμερο. Υπάρχουν 327 πανοραμικές εικόνες, κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από 12 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα (fcamelfiplant.fiat.com) μπορούν επίσης να βρουν βίντεο και εικόνες για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την παραγωγική διαδικασία, να εκτιμήσουν τις τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζεται στο εργοστάσιο και να δουν πώς αυτές αντανακλώνται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Στο εργοστάσιο του Μέλφι εργάζονται περίπου 8.000 άτομα, υπάρχουν πέντε πρέσες και δύο μηχανήματα κοπής, 860 ρομπότ στο τμήμα κατασκευής αμαξωμάτων, 54 ρομπότ στο τμήμα βαφής, 278 αυτόματοι σταθμοί κοχλίωσης. Λειτουργεί καθημερινά σε εικοσιτετράωρη βάση με τρεις βάρδιες για να κατασκευάσει περίπου 500 μονάδες από το Fiat 500Χ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης