Ράλι Φθιώτιδας: Σε απευθείας μετάδοση!

Ράλι Φθιώτιδας: Σε απευθείας μετάδοση!

Οι οργανωτές του 32ου Ράλι Φθιώτιδας εντυπωσιάζουν θετικά με τις επιλογές τους όσον αφορά στην αναβάθμιση της προβολής του τοπικού αγώνα.

Ράλι Φθιώτιδας: Σε απευθείας μετάδοση!
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25 και 26/4 θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας ο 2ος και 3ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι. Η ασφάλτινη ημέρα του αγώνα, το Σάββατο έχει 36 συμμετοχές, ενώ η χωμάτινη ημέρα η Κυριακή έχει 29 συμμετοχές. Απ’ αυτές οι 15 συμμετοχές αφορούν  και στα δυο σκέλη του αγώνα με τους αγωνιζόμενους να τροποποιούν τα αυτοκίνητά τους το βράδυ του Σαββάτου στο Service Park που θα βρίσκεται στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης της Λαμίας.

Το highlight του διημέρου δεν είναι άλλο από την Υπερειδική διαδρομή 3.8km
το Σάββατο το απόγευμα που θα διεξαχθεί μέσα στην πόλη της Λαμίας και συγκεκριμένα στην περιφερειακή Οδό με θέα όλη την πόλη. Η εν λόγω υπερειδική διαδρομή θα καλυφθεί απευθείας από το Star Κεντρικής Λαμίας (18:00 – 20:00) το οποίο εκπέμπει πανελλαδικά μέσω του ΟΤΕ TV.
Κλείσιμο



Χτες δόθηκε στη Λαμία συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα, το σχετικό δελτίο Τύπου
αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας υποστηρίζει με ιδιαίτερη θέρμη τη διοργάνωση του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς". Στο πάνελ των ομιλητών της εκδήλωσης, βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, ο Πρόεδρος της ΑΛΑΛ κ. Νίκος Μανώλης και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Θανάσης Κυρίτσης.  Ενδεικτικό της αποδοχής του αγώνα από την τοπική κοινωνία, είναι το γεγονός ότι σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λαμίας, την Ένωση Ξενοδόχων Υπάτης και τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων, επιτεύχθηκαν καλές τιμές τόσο για τους αγωνιζόμενους όσο και για τους θεατές που θα βρεθούν στην περιοχή για τον αγώνα.
Ο Δημήτρης Μιχελακάκης, δήλωσε πως ακόμη μια φορά, επιβεβαιώνεται η άποψή μου πως αν ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει μια ελπίδα, αυτή προέρχεται από την Περιφέρεια». Ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ανέφερε: "Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει ένα δυναμικό "παρών" σε μια μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση η οποία προάγει τον τόπο μας, στέλνοντας συγχρόνως ένα μήνυμα πως όταν οι τοπικές κοινωνίες οργανώνονται και συνεργάζονται, τότε μπορούν να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα. Θέλουμε να συγχαρούμε την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς". Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης δήλωσε: "Χαιρετίζουμε την πραγματοποίηση στην πόλη της Λαμίας -που είναι γνωστή για την μεγάλη παράδοση σε παρόμοιους αγώνες- της ασφάλτινης Υπερειδικής Διαδρομής "Άγιος Λουκάς", καθώς επίσης και τις χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές που θα διεξαχθούν εντός των ορίων του Δήμου μας, που ξυπνούν μνήμες της εποχής που στην περιοχή μας διεξάγονταν το Ράλι Ακρόπολις. Η Διοργάνωση αυτού του ράλι έχει ξεχωριστή σημασία για το Δήμο, την πόλη και την ευρύτερη περιοχή". Επιπρόσθετα, το Επιμελητήριο Φθιώτιδος εκπροσώπησε ο κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας: "Θα  ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ΑΛΑΛ, οι οποίοι μας εκπλήσσουν ευχάριστα με νέες ιδέες, όπως είναι αυτή της Ειδικής Διαδρομής μέσα στην πόλη της Λαμίας και ελπίζουμε τέτοιες, έξυπνες ιδέες να φέρουν πολύ κόσμο στην πόλη».



Φωτογραφία από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του 32ου Ράλι Φθιώτιδος στη Λαμία. Διακρίνονται από αριστερά: Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Θανάσης Κυρίτσης, ο Πρόεδρος της ΑΛΑΛ κ. Νίκος Μανώλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας κ. Δημήτρης Μιχελακάκης,  και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης