Τεχνολογία στο φουλ για τη νέα BMW Σειρά 7

Τεχνολογία στο φουλ για τη νέα BMW Σειρά 7

Η γερμανική εταιρεία έδωσε τα πρώτα επίσημα στοιχεία για τη νέα «επτάρα», η οποία θα είναι έως 130 kg ελαφρύτερη από την τωρινή και απερχόμενη γενιά.

Τεχνολογία στο φουλ για τη νέα BMW Σειρά 7
Μέχρι να φτάσει η στιγμή της πλήρους αποκάλυψης για τη νέα BMW 7, θα έχουμε να πούμε πολλά. Χαρακτηριστικό είναι πως μερικές μέρες μετά από μία «πριβέ» εκδήλωση, η γερμανική εταιρία ανακοίνωσε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες, καθώς και φωτογραφίες του πρωτότυπου μοντέλου -με καμουφλάζ- που βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης. Η νέα ναυαρχίδα της BMW θα είναι έως 130 kg ελαφρύτερη χάρη στην εκτενή χρήση του υλικού CFRP (υλικό που αποτελείται από πολλαπλές στρώσεις ανθρακονημάτων κολλημένες μεταξύ τους σαν σάντουιτς) που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο i3.



Επίσης, η BMW αναφέρει πως θα υπάρχει ένα εξεζητημένο και πλήρως ελεγχόμενο σασί από ηλεκτρονικά άνεσης και ασφάλειας με αερανάρτηση και στους δύο άξονες, με αυτόματη προσαρμογή απόστασης από το έδαφος. Μία ακόμη σημαντική λεπτομέρεια, που πλέον επιβεβαιώνεται και επίσημα, είναι πως στην γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνονται και νέας γενιάς εξακύλινδροι κινητήρες που θα συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο Steptronic με 8 σχέσεις.

Νέας γενιάς θα είναι και το σύστημα πολυμέσων iDrive με οθόνη αφής και δυνατότητα ρυθμίσεων και εντολών με χειρονομίες που θα τις αναγνωρίζει ένας 3D αισθητήρας. Ανάμεσα στα gadgets θα υπάρχει και η δυνατότητα ελέγχου στάθμευσης από απόσταση δίχως να υπάρχει οδηγός στο τιμόνι! Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο C+S!
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης