Ερχεται και Fabia crossover

Ερχεται και Fabia crossover

Η προηγούμενη γενιά Fabia είχε την γνωστή Scout έκδοση βασισμένη στο βάγκον μοντέλο που ξεχώριζε από τα προστατευτικά πλαστικά γύρω από το αμάξωμα...

Ερχεται και Fabia crossover
Μέσα στο 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει μία περιπετειώδης εκδοχή του Fabia, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών περιοδικών.

Η 3η γενιά Fabia (η διάθεσή της στην ελληνική αγορά αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο) αναμένεται να έχει μια πιο περιπετειώδη εκδοχή, επίσης προσθιοκίνητη. Θα βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα MQB και πιθανότατα θα συνδυαστεί με τους κινητήρες 1.2 TSI (110 PS) και 1.4 TDI (105 PS).

To αμάξωμα θα διαθέτει τα γνωστά πλαστικά περιμετρικά και χαμηλά, πάνω από τους θόλους τους τροχούς, ενώ στην οροφή θα υπάρχουν και ράγες. Η απόσταση από το έδαφος θα είναι ελαφρώς αυξημένη και μια καλή προσέγγιση μας δίνει η επεξεργασμένη ηλεκτρονικά φωτογραφία του στούντιο X-Tomi. Η είσοδος ενός μικρότερου crossover που θα τοποθετείται κάτω από το Yeti θα είναι σημαντική για την ενίσχυση των εσόδων της Skoda και πιθανότατα η crossover εκδοχή θα είναι και πιο ευρύχωρη από την κλασική πεντάθυρη.

Κλείσιμο
Διαβάστε ΕΔΩ την πρώτη δοκιμή που κάναμε για το νέο Fabia



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης