Το Fiat Ducato και με φυσικό αέριο

Το Fiat Ducato και με φυσικό αέριο

Ξεκινάει την εμπορική του... καριέρα το Ducato 140 Natural Power, που είναι εφοδιασμένο με τον πρώτο κινητήρα προδιαγραφών Euro6...

Το Fiat Ducato και με φυσικό αέριο
Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά η οικογένεια Ducato Natural Power επεκτείνεται με την παρουσίαση των νέων εκδόσεων Combi, ιδανικών για τη συνδυασμένη μεταφορά αγαθών και προσώπων, καθώς και τις εκδόσεις Panorama, που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 9 άτομα και τις αποσκευές τους.

Μαζί με αυτές υπάρχουν και οι εκδόσεις μεταφοράς εμπορευμάτων, διαθέσιμες με η χωρίς παράθυρα, όπως επίσης και εκδόσεις που προορίζονται για πιο ειδικές χρήσεις, όπως “platform cabs”.


Το Fiat Ducato 140 Natural Power είναι εφοδιασμένο με ένα 3λιτρο κινητήρα, που αποδίδει μέγιστη ισχύ 136 ίππων στις 3.500 rpm και μέγιστη ροπή 35,7 kgm στις 1.500 rpm. Το αυτοκίνητο φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα τα 159 km/h και προσφέρει χαμηλή κατανάλωση (13,1 m3/100 km φυσικού αερίου στο νέο ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών) και εκπομπές CO2 στα 234g/km.

Ο κινητήρας είναι ρυθμισμένος για να λειτουργεί υπό φυσιολογικές συνθήκες με φυσικό αέριο. Περνάει στην λειτουργία με βενζίνη αυτόματα μόνον όταν το φυσικό αέριο κοντεύει να εξαντληθεί. 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης