Το βρετανικό SUV που σε κάνει να νιώθεις... βασιλιάς

Το βρετανικό SUV που σε κάνει να νιώθεις... βασιλιάς

Στη Νέα Υόρκη η βρετανική εταιρεία θα παρουσιάσει μία κορυφαία από πλευράς πολυτέλειας εκδοχή του Range Rover.

Το βρετανικό SUV που σε κάνει να νιώθεις... βασιλιάς
Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια η Range Rover διακρίνει τις κορυφαίες εκδοχές μοντέλων της με την επωνυμία “Autobiography” και στο πλαίσιο αυτό η μάρκα θα παρουσιάσει στην αμερικανική έκθεση τις ισχυρότερες και πολυτελέστερες εκδοχές Ranger Rover που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Συγκεκριμένα, τα Range Rover SVAutobiography θα διατίθενται με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο καθώς και σε τρεις εκδόσεις κινητήρων με την κορυφαία SDV8 με τον V8 των 5.000 cc να αποδίδει με την βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή 550 PS (0-100 πετυχαίνεται σε 5,5 sec με τελική στα 225 km/h).



Κλείσιμο
Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες οι σπέσιαλ εκδόσεις ξεχωρίζουν από την τονισμένη μάσκα, τις τετραπλές απολήξεις, την προαιρετική διχρωμία του αμαξώματος κ.α. Πολύ μεγαλύτερη είναι η αναβάθμιση στο εσωτερικό όπου τον πρώτο λόγο έχει το δέρμα, το ξύλο και το αλουμίνιο που επενδύει διάφορα σημεία.

Τα πίσω καθίσματα είναι ανεξάρτητα και με πολλαπλές ρυθμίσεις, ενώ έχουν μέχρι και ηλεκτρικά ανοιγόμενα τραπεζάκια. Το δάπεδο του πορτμπαγκάζ μετακινείται πάνω σε ράγες προς τα έξω, ενώ το σύστημα «Event Seating Option» επιτρέπει την πρόσδεση -στο κάτω τμήμα της 5ης πόρτας- δύο επιπλέων καθισμάτων ώστε να παρακολουθεί κανείς με άνεση υπαίθριες εκδηλώσεις (π.χ. ιππόδρομο, γκολφ και λοιπά… λαϊκά αθλήματα).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης