Aυτή είναι η νέα McLaren!

Aυτή είναι η νέα McLaren!

Δε χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση της 570S Coupe για να δούμε το νέο μοντέλο της McLaren.

Aυτή είναι η νέα McLaren!
Οι πρώτες φωτογραφίες του διθέσιου βρετανικού αυτοκινήτου διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας κάθε του λεπτομέρεια. Η 570S είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η McLaren εγκαινιάζει τη Sports Series, τη βασική σειρά μοντέλων της. Στόχος είναι να αποτελέσει έναν άξιο αντίπαλο της Porsche 911 Turbo S και να βοηθήσει τη McLaren Automotive να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της.

Οι ομοιότητες με την ισχυρότερη 650S είναι εμφανείς στο εμπρός μέρος, όμως κάποιες λεπτομέρειες – όπως τα φωτιστικά σώματα και τα σπόιλερ – αναλαμβάνουν να κρατούν τις… αποστάσεις ανάμεσα στα δύο supercars. Αντίθετα, στην ουρά της νέας McLaren βλέπουμε άλλα φώτα, διαφορετικό κάλυμμα κινητήρα, πιο εντυπωσιακό διαχύτη. Η 570S Coupe φέρει μονοκόκ από ανθρακόνημα, ενώ το όνομά της σημαίνει ότι ο V8 κινητήρας των 3,8 lt. αποδίδει 570 PS.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάζεται 3,2 sec για την επιτάχυνση 0-100 km/h (3 sec για την 650S) και 9,5 sec για να πιάσει τα 200 km/h (8,4 sec για την 650S). Περισσότερα θα γίνουν γνωστά την 1η Απριλίου όταν και η νέα McLaren θα παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι της Νέας Υόρκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης