H Lincoln Continental επιστρέφει

H Lincoln Continental επιστρέφει

Η Lincoln αποκάλυψε διαδικτυακά το πρωτότυπο Continental, που θα κάνει πρεμιέρα αρχές του νέου μήνα στην αμερικανική έκθεση.

H Lincoln Continental επιστρέφει
Λογικό είναι τα αυτοκίνητα που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στους ελληνικούς δρόμους να συγκεντρώνουν ένα σχετικό ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα ένα Lincoln, με την αμερικανική εταιρεία να προετοιμάζεται για την παρουσίαση μιας πρωτότυπης εκδοχής της θρυλικής Continental, της οποίας η ιστορία ξεκινά από το 1939. Στη νεότερη πορεία της, η εμβληματική Continental παράχθηκε την περίοδο 1981-2002 και πλέον η Lincoln έχει δρομολογήσει την έκδοση παραγωγής για το 2016.

Νωρίτερα θα προηγηθεί το concept που βλέπετε στην οθόνη σας, το οποίο θα διαφέρει σε μικρό βαθμό από την Continental παραγωγής. Αισθητικά διαθέτει ότι θα μπορούσε μία limo, όπου στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα με προβολείς LED που συνδυάζονται με στοιχεία λέιζερ. Το εμφατικό concept παρουσιαστικό τονίζουν οι ζάντες λακαρισμένες 21’’, ενώ οι γυαλισμένες επιφάνειες στο εσωτερικό δίνουν έναν ακόμη τόνο πολυτέλειας.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης