Τελευταίες δοκιμές για τη νέα Camaro (vid)

Τελευταίες δοκιμές για τη νέα Camaro (vid)

Μέχρι την πλήρη αποκάλυψη στις 16 Μαΐου, η νέα Camaro περνά από τις τελευταίες δοκιμασίες στην απαιτητική πίστα του Nurburgring.

Τελευταίες δοκιμές για τη νέα Camaro (vid)
H νέα Camaro ετοιμάζεται να για να αντιμετωπίσει το Ford Mustang και για να το πετύχει αυτό θα διαθέτει μέχρι και τετρακύλινδρο τούρμπο δίλιτρο κινητήρα, την ύπαρξη του οποίου οι άνθρωποι της Chevrolet απαρνιούνται (για την ώρα). Τώρα, βάσει νέων πληροφοριών η νέα Camaro θα βασίζεται στο νέο πλαίσιο Alpha, θα είναι ελαφρύτερη κατά 100 kg και με αυξημένο βαθμό ακαμψίας. Σε ότι αφορά την εμφάνιση η νέα γενιά του pony car θα αποτελεί μία εξέλιξη της τωρινής , ενώ στα ίδια επίπεδα θα κυμαίνονται και οι τιμές (η τωρινή κοστίζει περίπου 24.000 ευρώ στις ΗΠΑ, δίχως τους φόρους).

Φυσικά, στην αμερικανική αγορά τον πρώτο λόγο θα έχουν οι μεγαλύτεροι V κινητήρες στο δόγμα του «no replacement for displacement». Έτσι, πιθανότητα θα δούμε τον V6 3.6 σε ατμοσφαιρική ή τούρμπο εκδοχή, ενώ ψηλότερα θα βρίσκεται ο κλασικός V8 6.2 με τον σούπερ κομπρέσορα (μηχανικό υπερσυμπιεστή) από την Corvette με ισχύς έως 530 άλογα! Προς το παρόν, απολαύστε τη νέα Camaro σε μερικά περάσματα στην Γερμανία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης