Πρεμιέρα για το SUV της Renault

Πρεμιέρα για το SUV της Renault

Το Kadjar αποτελεί το «ξαδελφάκι» του Nissan Qashqai και εφοδιάζεται με 1.2 κινητήρα βενζίνης και 1.5/1.6 πετρελαίου.

Πρεμιέρα για το SUV της Renault
Οι Γάλλοι είχαν αποκαλύψει διαδικτυακά το μικρομεσαίο τους SUV στις αρχές Φεβρουαρίου, όμως στην έκθεση της Γενεύης έδωσαν στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες που το συνοδεύουν. Το Kadjar αποτελεί το «ξαδελφάκι» του Nissan Qashqai και ελπίζει να πάρει λίγη από την... τύχη που το συνοδεύει. Το SUV της Renault έχει μήκος 4,45 m. και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το καλοκαίρι, σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.

Ακόμη και τα μοντέλα 4x2 προσφέρουν δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου χάρη στο σύστημα πρόσφυσης Extended Grip και την απόσταση των 19 cm από το έδαφος. Το σύστημα τετρακίνησης του Kadjar προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις θέσεις λειτουργίας: «2WD», «AUTO» και «LOCK». 

Στην πρώτη η ροπή μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς, στη δεύτερη το σύστημα στέλνει έως και το 50% στους πίσω ανάλογα με τα επίπεδα πρόσφυσης και στην τρίτη η ροπή κλειδώνει σε αναλογία 50/50 για κίνηση σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση. Η έκδοση X-Mod (διαθέσιμη σε 4x4 και 4x2) προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ οι προστατευτικές ποδιές και τα ελαστικά M+S τονίζουν την ελευθερία κίνησης.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης