Ferrari: Ικανοποίηση για την πρόοδο στις δοκιμές!

Ferrari: Ικανοποίηση για την πρόοδο στις δοκιμές!

Στο κόκκινο στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά τις 12 μέρες χειμερινών δοκιμών εξέλιξης επί Ισπανικού εδάφους.

Ferrari: Ικανοποίηση για την πρόοδο στις δοκιμές!
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Scuderia, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε κάνοντας τον απολογισμό της Ιταλικής ομάδας από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα τόνισε: «Μπορώ να πω ότι πετύχαμε τους στόχους μας. Η SF15T συμπεριφέρεται όπως θέλουμε και περιμέναμε. Ο Ράικονεν που έχει οδηγήσει και το περσινό μονοθέσιο βλέπει βελτίωση, ο Φέτελ είναι επίσης χαρούμενος. Όμως παραμένουμε όλοι προσγειωμένοι καθώς ξέρουμε καλά πως οι υπόλοιπες ομάδες δεν κοιμούνται. Είναι σαφές πως η Mercedes βρίσκεται εκεί που την περιμέναμε εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια όχι πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά ξέρουμε πως υπήρχαν διαφορετικά προγράμματα δοκιμών. Οπότε εμείς ακολουθούμε το δικό μας πρόγραμμα με αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία στοιχεία που τα θεωρώ κλειδιά για την όποια επιτυχία. Μίλησα στην ομάδα και το κατέστησα σαφές αυτό».

Ο Αριβαμπένε παρέα με τον δοκιμαστή της ομάδας Εστέμπαν Γκουτιέρεζ και άλλα μέλη της ομάδας πήγε την Κυριακή και κάθισε στη Βαρκελώνη στην κερκίδα διαμαρτυρόμενος για έναν κυοφορούμενο περιορισμό στα «ελευθέρας» των πάντοκ που θα έχει στη διάθεσή της για δημόσιες σχέσεις η κάθε ομάδα.

Κλείσιμο


Ο Αριβαμπένε (δεξιά) με μέλη της ομάδας της Ferrari. Ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας είναι πραγματικά ικανός στο να γίνεται ένα με το προσωπικό, από το οποίο δε θέλει να ξεχωρίζει.


Μιλώντας σχετικά ο επικεφαλής της Ferrari ήταν κυνικός:
«Άκουσα πως από την Αυστραλία θα επιβληθούν περιορισμοί στα πάσα των πάντοκ. Οπότε ας συνηθίσουμε τις κερκίδες. Οι φίλαθλοι είναι ευγενικοί και πολύ καλά ενημερωμένοι. Τέτοιου είδους περιορισμοί δεν έχουν νόημα. Το να έχουμε μια ατμόσφαιρα αποκλειστικότητας στα πάντοκ δε συνεπάγεται πως πρέπει να είναι άδεια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης