Συγκλονισμένος ο συνοδηγός του Λεμπ από την τραγωδία με το F-16

Συγκλονισμένος ο συνοδηγός του Λεμπ από την τραγωδία με το F-16

Μέσω της σελίδας του στο Facebook ο Ντανιέλ Ελενά ανήρτησε ένα μήνυμα στο οποίο εκτός από τη θλίψη του εκφραζει και τα συλλυπητήριά του στις οικογένεις των θυμάτων

Συγκλονισμένος ο συνοδηγός του Λεμπ από την τραγωδία με το F-16
Την θλίψη του για την τραγωδία στην αεροπορική βάση του Αλμπαθέτε, όπου ένα ελληνικό μαχητικό F-16 συνετρίβη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο Έλληνες πιλότοι και 9 Γάλλοι εξέφρασε ο συνοδηγός του Σεμπάστιαν Λεμπ στο WRC, Ντανιέλ Ελενά.

Ο Ελενά είχε στενή σχέση με αρκετούς από τους Γάλλους, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε πετάξει μαζί τους, μοιραζόμενος το πάθος του για την ταχύτητα και ήταν συντετριμμένος από τον χαμό τους.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook ανήρτησε ένα μήνυμα στο οποίο εκτός από τη θλίψη του εκφραζει και τα συλλυπητήριά του στις οικογένεις των θυμάτων.

Κλείσιμο
«Με μεγάλη μου θλίψη ενημερώθηκα για το θάνατο αρκετών πολιτών στην στρατιωτική βάση του Ochey που είχαμε την τιμή να μοιραστούμε το πάθος μας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που επλήγησαν από αυτή την τραγωδία αλλά και να μοιραστώ τη σκέψη μου για τη μοναδική γυναίκα πλοηγό που είναι ανάμεσα στα θύματα», αναφέρει χαρακτηριστικά. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης