Ένα ακόμη πρωτότυπο crossover από τη Mitsubishi

Ένα ακόμη πρωτότυπο crossover από τη Mitsubishi

Η Mitsubishi αναφέρει ότι η όψη του συγκεκριμένου υβριδικού concept σηματοδοτεί την «τολμηρή σχεδιαστικά αναγέννηση» της μάρκας.

Ένα ακόμη πρωτότυπο crossover από τη Mitsubishi
Παγκόσμια πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης θα κάνει ένα plug-in υβριδικό μοντέλο (PHEV) της Mitsubishi Motors. Η ιαπωνική εταιρεία σχεδίασε ένα προσθιοκίνητο crossover, για το οποίο ελάχιστες λεπτομέρειες είναι γνωστές. Θα πρέπει λοιπόν να αρκεστούμε στις δύο σκοτεινές φωτογραφίες που επισυνάπτονται στο δελτίο Τύπου, οι οποίες μας θυμίζουν αρκετά το παλαιότερο πρωτότυπο XR-PHEV.

Από αυτές διαπιστώνουμε την coupe σιλουέτα του 5θυρου αμαξώματος, τη μάσκα σχήματος «Χ» που διαμορφώνεται από τις εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα, την προστατευτική ποδιά, τους μικρούς εξωτερικούς καθρέπτες. Η Mitsubishi αναφέρει ότι η όψη του συγκεκριμένου concept σηματοδοτεί την «τολμηρή σχεδιαστικά αναγέννηση» της μάρκας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη του υβριδικού crossover θα γίνονται γνωστά καθώς θα πλησιάζουμε στην έκθεση της Γενεύης.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης