Η Alfa Romeo επέστρεψε στην Αμερική μετά από 19 χρόνια

Η Alfa Romeo επέστρεψε στην Αμερική μετά από 19 χρόνια

Η σπάνια 4C Launch Edition είναι το πρώτο αυτοκίνητο στις εκθέσεις της Alfa Romeo, σε 82 σημεία στις ΗΠΑ και άλλα τέσσερα στον Καναδά.

Η Alfa Romeo επέστρεψε στην Αμερική μετά από 19 χρόνια
Έχουν περάσει 19 χρόνια από τη διακοπή παρουσίας της Alfa Romeo στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν ολοκληρώθηκε η παραγωγή της 164. Η συγχώνευση των ομίλων Fiat και Chrysler έφερε την ιταλική μάρκα με τη σπορτίφ παράδοση και πάλι στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη γκάμα της Alfa Romeo πιο όμορφο και οδηγοκεντρικό μοντέλο από τη διθέσια 4C για να «συστήσει» την εταιρεία στους νεότερους Αμερικάνους.

Η ακόμη πιο σπάνια 4C Launch Edition είναι το πρώτο αυτοκίνητο στις εκθέσεις της Alfa Romeo, σε 82 σημεία στις ΗΠΑ και άλλα τέσσερα στον Καναδά. Συνολικά 500 «κομμάτια» θα διατεθούν σε αυτές τις δύο χώρες, με τιμές από 68.400 δολάρια (+1.295 για έξοδα αποστολής). 

Η 4C Launch Edition ξεχωρίζει χάρη στα σημεία του αμαξώματος από ανθρακόνημα (σπόιλερ και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών), το σκουρόχρωμο αλουμινένιο διαχύτη πίσω, τα μπροστινά φώτα bi-LED και τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου, 18 και 19 ιντσών. Προσφέρεται σε δύο διαφορετικά χρώματα, κόκκινο Alfa και λευκό Carrara. Ο sport χαρακτήρας της ενισχύεται από τις εισαγωγές αέρα εμπρός, τις δαγκάνες φρένων σε ειδικό χρώμα, την αγωνιστική εξάτμιση, το φίλτρο αέρα της BMC και το kit ανάρτησης με ειδικές ρυθμίσεις για τα αμορτισέρ και την πίσω αντιστρεπτική ράβδο.
Κλείσιμο

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης