Αυτό είναι το νέο SUV της SsangYong

Αυτό είναι το νέο SUV της SsangYong

«Το πρώτο μου SUV». Με αυτές τις λέξεις συνοδεύει η SsangYong το λανσάρισμα του Tivoli, του νέου της μοντέλου ελεύθερου χρόνου.

Αυτό είναι το νέο SUV της SsangYong
Η παρουσίαση στους δημοσιογράφους στην Κορέα θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου, όμως μέχρι τότε ο κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες επίσημες φωτογραφίες, ένα σύντομο video και τεχνικά χαρακτηριστικά. Η εισαγωγή του στην Ευρώπη προγραμματίζεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2015.

Το Tivoli έχει μήκος 4,2 m. και αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά έχει κατασκευάσει η SsangYong. Κινητήρας κατά το λανσάρισμα είναι ο 1.6 βενζίνης, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές Euro 6 και συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αργότερα θα προστεθεί στις επιλογές και ίδιας χωρητικότητας diesel, αλλά και μηχανικό κιβώτιο. 

Η κορεάτικη μάρκα δεν έχει ανακοινώσει την ισχύ των κινητήρων ή την κατανάλωσή τους. Γνωρίζουμε απλά ότι στις εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους εμπρός τροχούς οι εκπομπές ρύπων θα βρίσκονται στα 140-150 g/km με τον 1.6 βενζίνης και τα 110-120 g/km με τον 1.6 πετρελαίου. Το Tivoli αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε τετρακίνητη έκδοση.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης