Πρόστιμο "μαμούθ" στον Μάρκο Ρόις

Πρόστιμο "μαμούθ" στον Μάρκο Ρόις

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης και θα πληρώσει κάτι περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ!

Πρόστιμο "μαμούθ" στον Μάρκο Ρόις
Το αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο 25χρονος Μάρκο Ρόις, συνελήφθη να οδηγεί δίχως να έχει άδεια κυκλοφορίας τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, όλη αυτή την περίοδο είχε δεχθεί πέντε κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, αλλά ακόμη και τότε η αστυνομία δεν είχε διασταυρώσει το πιο φυσιολογικό: ένας οδηγός αν έχει δίπλωμα οδήγησης. Το πρόστιμο φτάνει στο υπέρογκο ποσό των 540.000 ευρώ, καθώς θεωρείται πως τις έξι συνολικά φορές που παραβίασε το όριο ταχύτητας δεν είχε άδεια οδήγησης!

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά, σύμφωνα με την Bild, ο Ρόις άρχισε μαθήματα οδήγησης στα 18 του χρόνια και ποτέ δεν κατάφερε να περάσει τις τελικές εξετάσεις. «Αποφάσισα, τότε, να οδηγήσω χωρίς να έχω πάρει δίπλωμα, κάτι που ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανα. Γνωρίζω πως κάτι τέτοιο είναι ανόητο και θα φροντίσω να μην ξαναγίνει» λέει ο Ρόις που κερδίζει περίπου 60.000 ευρώ την εβδομάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης