Πότε θα επιστρέψει το Subaru Tribeca;

Πότε θα επιστρέψει το Subaru Tribeca;

Το Tribeca κάθε άλλο παρά επιτυχία πετυχημένο εμπορικά μοντέλο μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς δεν μπόρεσε να σταθεί στο ίδιο επίπεδο από πλευράς πωλήσεων με τα Forester και Outback.

Πότε θα επιστρέψει το Subaru Tribeca;
Η Subaru φυσιολογικά λοιπόν έθεσε τέλος στην παραγωγή του, όμως ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με την αυστραλιανή ιστοσελία motoring, η ιαπωνική εταιρεία έχει αποφασίσει να επαναφέρει στη γκάμα της ένα μεγάλο επταθέσιο SUV.

Ο διάδοχος του Tribeca θα έχει μήκος άνω των 4,8 m., τρεις σειρές καθισμάτων και φυσικά σύστημα τετρακίνησης. Δεν είναι σίγουρο αν θα διατηρήσει το ίδιο όνομα ή θα επιλεγεί κάποιο άλλο ώστε η Subaru να κάνει μία νέα αρχή. Τα 7θέσια SUV είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ. Άλλωστε εκεί θα κατασκευάζεται από το 2016 η BMW X7.

Το νέο Tribeca αναμένεται να δεχτεί σχεδιαστική επιρροή από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Viviz, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με υβριδικό σύστημα με boxer κινητήρα και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανή την παρουσίαση της πρωτότυπης έκδοσης του μεγάλου SUV στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, στα τέλη Οκτωβρίου του 2015.
Κλείσιμο

Διαβάστε ΕΔΩ για το Forester tS με ισχύ 280 ίππους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης