Το μελλοντικό μεγάλο coupe της Audi

Το μελλοντικό μεγάλο coupe της Audi

Ως την «εισαγωγή» σε μία νέα σχεδιαστική εποχή, διαφημίζει το πρωτότυπο prologue η Audi.

Το μελλοντικό μεγάλο coupe της Audi
Η γερμανική μάρκα παρουσίασε στο Λος Άντζελες το μεγάλο δίθυρο coupe, με κινητήρα τον 4λιτρο TFSI, απόδοσης 605 PS. Το prologue αποτελεί δείγμα του πού θα κινηθεί σχεδιαστικά η Audi, υπό την καθοδήγηση του Μαρκ Λίχτε, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα επικεφαλής σχεδιαστή στις αρχές του 2014.

«Η ξεκάθαρη φιλοσοφία του Lichte και η κατανόηση του DNA της μάρκας του επέτρεψε να αναπτύξει μία σχεδιαστική στρατηγική που ανοίγει νέους δρόμους για εμάς. Το prologue αποτελεί αυτοκίνητο-σφραγίδα για την Audi», σχολίασε ο Ούρλιχ Χάκενμπεργκ, μέλος του ΔΣ της εταιρείας με έδρα το Ίνγκολσταντ. «Η Audi έχει να κάνει με τη sport συμπεριφορά, τα ελαφρά υλικά και την μόνιμη τετρακίνηση quattro. Με το prologue εκφράζουμε όλα τα παραπάνω με ένα νέο τρόπο: δημιουργώντας το πιο sport αυτοκίνητο στην πολυτελή κατηγορία. Η ομάδα μας ακολούθησε νέα προσέγγιση στη σχεδίαση, τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού», προσέθεσε από την πλευρά του ο Μαρκ Λίχτε.

Το prologue δεν… απαρνείται βέβαια όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα από τα μοντέλα παραγωγής ή τα άλλα πρωτότυπα της Audi. Η τραπεζοειδής μάσκα, σήμα κατατεθέν της μάρκας, μεγάλωσε, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας ξεχωρίζει από τις έντονες ακμές. Τα λεπτά φώτα και το… ανάγλυφο καπό χαρίζουν επιπλέον δυναμισμό στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο καταφέρνει να κρύβει το μεγάλο του μήκος (5,1 m).

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης