Το μικρό και πιο οικονομικό Jeep στην Ελλάδα (τιμές)

Το μικρό και πιο οικονομικό Jeep στην Ελλάδα (τιμές)

Πρεμιέρα στην έκθεση Αυτοκίνηση CWM FX 2014 κάνει το Renegade, το πρώτο μικρό μοντέλο της Jeep, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα...

Το μικρό και πιο οικονομικό Jeep στην Ελλάδα (τιμές)
Το κοινό θα μπορεί να το δει από κοντά από το Σάββατο 25 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Ταυτόχρονα η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές για τις δύο πρώτες – προσθιοκίνητες – εκδόσεις του Jeep Renegade.

Με τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 1.6 E-TorQ των 110 PS και το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, η τιμή του Renegade ορίζεται στα 19.370 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης και η προωθητική ενέργεια της αντιπροσωπείας.

Η μεικτή κατανάλωση είναι 6 lt/100 km, ενώ οι εκπομπές ρύπων 141 g/km. Στο στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης Sport υπάρχουν μεταξύ άλλων 8 αερόσακοι, ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 5 ιντσών, κλιματισμός και ψηφιακή ένδειξη πίεσης ελαστικών.

Το πετρελαιοκίνητο Renegade με τον 1.6 MultiJet των 120 PS και των 32,6 kgm ροπής (με 6άρι μηχανικό κιβώτιο) κοστίζει 25.470 ευρώ. Η Jeep δηλώνει μέση κατανάλωση 4,6 lt/100 km και ρύπους 120 g/km.
Το επίπεδο εξοπλισμού Limited περιλαμβάνει επιπλέον συστήματα προειδοποίησης σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας ή ενόψει κινδύνου σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, ράγες οροφής, δερμάτινο τιμόνι σε ενσωματωμένα χειριστήρια, cruise control, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, έγχρωμο πίνακα οργάνων TFT με διαγώνιο 7 ιντσών.

Κλείσιμο
Για περισσότερα σχετικά με τους κινητήρες και τα συστήματα τετρακίνησης του Renegade διαβάστε ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης