LIVE από Μαγιόρκα: Οδηγούμε τη νέα B-Class

LIVE από Μαγιόρκα: Οδηγούμε τη νέα B-Class

Το C+S ταξιδεύει στις Βαλεαρίδες Νήσους και συγκεκριμένα στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα για μία πρώτη γνωριμία με τo compact πολυμορφικό της Mercedes.

LIVE από Μαγιόρκα: Οδηγούμε τη νέα B-Class
Το γερμανικό μοντέλο που στις προηγούμενες δύο εκδοχές του (2005-2011, 2011-2014) πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο κομμάτια, ανανεώνεται αισθητικά αλλά και στα σημεία. Στα πρώτα χιλιόμετρα που “γράψαμε” στους δρόμους ισπανικής (αλλά αυτόνομης διοικητικά) νήσου, διακρίναμε τη γνωστή ποιότητα κύλισης της μάρκας. Εφοδιασμένη με σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, η B-Class μας γύρισε με άνεση και σιγουριά στους στενούς παραλιακούς δρόμους με φόντο τη Μεσόγειο.

Όσο για το αισθητικό “πακέτο”, το οικογενειακό μοντέλο υιοθέτησε στο πρόσθιο μέρος τη γνωστή πλέον σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, εφοδιάστηκε με φώτα ημέρας LED και σε συνδυασμό με το γενικότερο σουλούπι που του χαρίζει κορυφαία αεροδυναμική απόδοση (συντελεστής 0.24  Cd) έχει “ομορφύνει” αρκετά – τομέας στον οποίο μάλλον “πονούσε” παλαιότερα.

H τεχνολογική φαρέτρα στον τομέα της ασφάλειας έχει εμπλουτιστεί με το αναβαθμισμένο σύστημα Collision Prevention Assist Plus ενώ τα επίπεδα εξοπλισμού χωρίζονται σε “Style”, “Urban” και “AMG Line” με σαφώς πιο σπορ χαρακτήρα εκτός αλλά και εντός.

Κλείσιμο
Η “Γερμανίδα” εφοδιάζεται με πέντε κινητήρες diesel και ισάριθμους βενζίνης (οδηγήσαμε ήδη την άκρως επαρκή έκδοση των 1.991cc και 184 PS), ενώ διατίθεται ακόμη σε έκδοση Natural Gas αλλά Electric Drive.



Το πανευρωπαϊκό λανσάρισμα της ανανεωμένης B-Class είναι προγραμματισμένο για τις 29 Νοεμβρίου και αναμένεται λίγες ημέρες μετά να έρθει και στη χώρα μας. Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες κατά παραγγελία με τις τιμές να έχουν ως εφαλτήριο τις 26.070 ευρώ (με απόσυρση) για την B180 με τον 1600άρη κινητήρα βενζίνης απόδοσης 122 PS. Αντίστοιχα στις πετρελαιοκίνητες μονάδες, η βασική έκδοση B160 CDI των 90 PS στις 2750-4000 rpm και 24.5 kgm ροπής ξεκινά από τις 26.870 ευρώ με απόσυρση.

Τη συγκεκριμένη έκδοση θα οδηγήσουμε στη δεύτερη ημέρα του τεστ που πραγματοποιείται στους δρόμους του μεγέθους 3.624 τετραγωνικών χιλιομέτρων νησιού της Μαγιόρκα. Μείνετε συντονισμένοι στο C+S για περισσότερα σχετικά με την ανανεωμένη Mercedes-Benz B-Class!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης