Αυτός είναι ο κινητήρας F1 της Honda για το 2015!

Αυτός είναι ο κινητήρας F1 της Honda για το 2015!

Η παγκόσμια κρίση ολοκληρώθηκε; Όταν έφυγαν οι Ιάπωνες από τη F1, άκομψα στα τέλη του 2008 είχαν πει ότι θα επιστρέψουν μόλις ολοκληρωθεί η κρίση.

Αυτός είναι ο κινητήρας F1 της Honda για το 2015!
Η Ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του κινητήρα 1.6lt turbo με τον οποία θα αγωνιστεί του χρόνου στη F1. Αυτό έγινε ενόψει του Ιαπωνικού GP που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα της ΣΟυζούκα η οποία ανήκει στην Honda.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ελληνικής αντιπροσωπείας: «…κατά τη διάρκεια του φετινού Ιαπωνικού Grand Prix Formula 1, η Honda θα δώσει μία πρώτη γεύση από τον κινητήρα της F1 που είναι υπό εξέλιξη με τη μορφή βίντεο που περιλαμβάνει τον ήχο της μονάδας ενώ ανεβάζει στροφές.  Το βίντεο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο περίπτερο της Honda στο Σιρκουί της Σουζούκα (2 – 5 Οκτωβρίου, 2014) ενώ θα κυκλοφορήσει ευρέως για το κοινό από τις 6 Οκτωβρίου.

Ο Γιασουχίσα Αράι ανώτερο διευθυντικό στέλεχος της Honda R&D
Κλείσιμο
που προΐσταται του F1 Project δήλωσε: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή της Honda στη F1 με την έναρξη της επόμενης σεζόν, η εξέλιξη της κινητήριας μονάδας μπαίνει σε τελική φάση στο R&D κέντρο μας στο Sakura (Tochigi, Ιαπωνία), όπου μεταφέραμε τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Πέρα από τη διεξαγωγή προσομοιώσεων, έχουμε προχωρήσει στο επόμενο στάδιο όπου πραγματοποιούμε πλήρεις δοκιμές του κινητήρα σε πάγκο δοκιμών έχοντας παράλληλα συνδέσει τον υπερσυμπιεστή και τα συστήματα ανάκτησης ενέργειας . Εν τω μεταξύ, η βάση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων μας στο Milton Keynes, United Kingdom, είναι σε πλήρη δράση. Στη φάση αυτή παρουσιάζουμε μία εικόνα του συστήματος κίνησης που είναι υπό εξέλιξη. Ολόκληρη η ομάδα έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην προετοιμασία για την προσεχή συμμετοχή της στη F1 σε 6 μήνες.»

Η Honda επανέρχεται στη F1 μετά από απουσία 6 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης